Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Skötare/undersköterska, sommarvikariat, NPA-mottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Neuropsykiatriska affektiva mottagningen är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som behandlar, utreder och bedömer personer som är över 18 år och lider av neuropsykiatriska funktionshinder med tillhörande samsjuklighet. Inom mottagningen arbetar vi i team som består av läkare, psykologer, kurator, sjuksköterskor, arbetsterapeut och medicinska sekreterare. Neuropsykiatriska affektiva mottagningen är sedan april 2019 en sammanslagning mellan bedömningsmottagningen och neuropsykiatriska mottagningen.

Nu söker vi undersköterska till vår verksamhet inför sommaren 2022. Anställningen avser visstidsanställning under 6 veckor med start i juni.

Arbetsuppgifter

Som skötare eller undersköterska vid vår mottagning arbetar du dagtid med patientmöten. Arbetsuppgifter som ingår är blodtryck-och pulsmätning, övervakning av urindrogscreeningar och att föra in resultat av detta i journalsystemet samt arbete med TeleQ. Även genomgång av formulär med patienten, andra symtomskattningar samt övrigt administrativt ingår arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad skötare eller undersköterska med psykiatrisk inriktning. Har du tidigare erfarenhet från psykiatriskt arbete ses det som meriterande. Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.

För att trivas i rollen ser vi att du är en trygg och stabil person som trivs i ett nära samarbete med kollegor. Du har ett flexibelt förhållningsätt då du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du arbetar strukturerat och har förmåga att planera, organisera och utföra ditt arbete på ett effektivt sätt. För oss är det viktigt att du uttrycker en positiv attityd i ditt arbete och är lojal med verksamhetens mål och riktlinjer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!
Vi ber dig att bifoga ditt utbildningsbetyg alt diplom/examensbevis med din ansökan.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Allmän visstid

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-02-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Lokrantz, Kristine
Enhetschef
Telefon: 073-84 25 818

Söderberg, Annika
Kommunal Västernorrland
Telefon: 073 270 95 52
Mobiltelefon: 073 270 95 52