Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Medicinsk sekreterare till Röntgenmottagningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Röntgen arbetar länsövergripande och vi strävar efter att erbjuda en bra tillgänglighet för länets alla invånare. Undersökningar och behandlingar utförs med hög kompetens och modern teknik. Allt bildmaterial som produceras är digitalt och kan skickas till andra vårdgivare. Vår ambition och målsättning är att patienten ska känna sig trygg och väl omhändertagen under sin vistelse hos oss.

Vi söker nu medicinsk sekreterare till Röntgenmottagningen i Örnsköldsvik för tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare vid Röntgenmottagningen har du ett utvecklande och varierande arbete. I rollen ansvarar du bland annat för att bevaka vår funktionsbrevlåda, remisshantering, skanning/teleradiologi, tidsbokning och posthantering. Du hanterar också pappersadministrering, inköp & fakturor via Proceedo samt fakturahantering och övrig administration.

På vår mottagning har du som medicinsk sekreterare en viktig roll då du möter och tar emot våra patienter både fysiskt och via telefon. Du hanterar också inkommande samt utgående telefonkontakt med remitterande instanser, försäkringsbolag m.m. Hos oss arbetar du dagtid måndag till fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare eller likvärdig utbildning. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift, kunskap i engelska språket ses som meriterande.

För att trivas i rollen ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du är lugn, tillmötesgående och uppmärksam i ditt bemötande och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Vi ser också att du har ett gott omdöme genom att du kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar i ditt arbete. Självklart trivs du i samarbetet med andra och bidrar till en god stämning på arbetsplatsen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

När du inkommer med din ansökan ber vi dig bifoga betyg samt examensbevis/diplom.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-12-05
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ylva Byström
Vision
Telefon: 070-6328036

Jonas Tullnär
Enhetschef
Telefon: +4666089151