Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Distriktssköterska/sjuksköterska till Hälsocentralen Stöde

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer. I vårdområdet samarbetar vi och stöttar varandra.

Stöde är en liten ort ca 5 mil väster om Sundsvall belägen i vacker natur som bjuder på både vatten, berg och skog.
Transportmöjligheter till och från Sundsvall med tåg eller buss ca 40-45 minuter med flera avgångar dagligen.

Till hälsocentralen Stöde söker vi nu en distriktssköterska/diabetessköterska/sjuksköterska.
Vi önskar nu att stärka upp vårt redan väl etablerade skötersketeam med ytterligare en person. Vi är en liten enhet med familjär och nära känsla, egen personal både sköterskor och familjeläkare med lång erfarenhet inom primärvård. Du kommer att vara en viktig del i vårt arbete med att utveckla god nära vård tillsammans med kommunen, som vi redan nu har ett gått samarbete med. Hos oss har du möjlighet att utvecklas/ vidareutbilda dig inom något område exempelvis diabetes m.m.

Arbetsuppgifter

Som distriktssköterska vid hälsocentralen i Stöde arbetar du i huvudsak med eget mottagningsarbete och telefonrådgivning. Du kommer även vara en del av det fortsatta vaccinationsarbetet framåt. Hos oss har du möjlighet att arbeta med många olika patientgrupper. En av våra styrkor är bra och nära samarbete mellan de olika professionerna alltid med patienten i fokus.

Anställningen är en tillsvidareanställning med tillträde snarast enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska och har du tidigare erfarenhet inom primärvård, diabetes är det meriterande. Vi ser att du har ett gott bemötande, bidrar aktivt till en stark teamkänsla, är flexibel och van att arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Gillar du ett varierande arbetssätt där din kompetens tillvaratas är du kanske en i vårt arbetslag inom kort!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi arbetar löpande med urvalsarbetet, så sök redan idag!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-01-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jonzon, Maria
Hälsocentralschef
Telefon: 070-3781549

Backlund, Sigrid
Vårdförbundet
Telefon: 070-2426125