Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Enhetschef Kirurg-, urolog- och ÖNH-mottagningen i Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Länsverksamhet kirurg-, urologi- och öron-, näsa, hals i Västernorrland är en länsgemensam klinik som har ca 350 medarbetare med placering i Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik. Nu söker vi enhetschef till Kirurg-, urolog- och ÖNH-mottagningen i Sundsvall. Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofession med tidsbegränsat chefsförordnande.

Arbetsuppgifter

I rollen som enhetschef ansvarar du för att leda, utveckla och samordna enhetens arbete. Du har personalansvar för omkring 38 medarbetare. Du ansvarar även för ekonomi- och kvalitetsfrågor. Som enhetschef arbetar du även med uppföljning samt initierar och driver förändrings- och förbättringsarbete. Du kommer att fylla en viktig funktion i det gemensamma arbetet för länsverksamheten och är direkt underställd länsverksamhetschefen samt ingår i länsverksamhetens ledningsgrupp. Patientsäkerhet, vårdkvalitet och arbetsmiljö är områden som prioriteras högt. Arbetet sker enligt gemensamt framtagna mål, prioriteringar och värderingar för länsverksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har adekvat akademisk examen inom hälso- och sjukvård eller annan universitetsutbildning och erfarenhet som vi sammantaget bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du har utbildning inom hälso- och sjukvårdsadministration. Du har ett stort intresse av att utvecklas som ledare och har gedigen arbetslivserfarenhet, gärna inom olika chefs-/ledaruppdrag. Goda kunskaper i svenska är ett krav.

För att lyckas i rollen ser vi att du är tydlig och kommunikativ med en förmåga att motivera och skapa engagemang. Du är öppen och lyhörd för nya tankar och har en förmåga att planera och organisera ditt arbete med ett helhetsperspektiv, både på kort och lång sikt . Du har en god samarbetsförmåga samt en personlig mognad som gör att du kan leda med integritet, mod och värme.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-01-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Åsa Mattsson-Rumm
Länsverksamhetschef
Telefon: +4660181479

Kenneth Byström
Vårdförbundet
Telefon: 072-5330075

Birgitta Hammarstedt
Kommunal Västernorrland
Telefon: 060-18 13 93