Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterskor sommarvikariat Kardiologen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Kardiologavdelningen är profilerad mot hjärtsjukdomar med 30 vårdplatser inklusive hjärtintensivplatser och dagvård. Vi vårdar patienter med hjärtsjukdomar som kärlkramp, hjärtinfarkt, hjärtsvikt, arytmier, postoperativ vård samt övriga patienter som är i behov av hjärtövervakning. De flesta av våra patienter har telemetri- och eller ischemiövervakning som man som sjuksköterska övervakar och tolkar.

Vi söker nu sjuksköterskor för sommarvikariat till vår verksamhet!
Vikariaten avser perioden 2022-06-01 t om 2022-08-31.

Arbetsuppgifter

Arbetet som sjuksköterska på Kardiologavdelningen innebär kvalificerad vård av akut sjuka patienter i ett högt arbetstempo. Den ena dagen är inte den andra lik! När du börjar hos oss erbjuder vi en individuellt anpassad introduktion och får ta del av vårt mentorsprogram. Det finns en plats hos oss både som nyutbildad och erfaren sjuksköterska! Möjlighet till fortsatt anställning är god.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska eller sjuksköterskestuderande i väntan på legitimation. Mycket goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift, är ett krav för vikariatet. Erfarenhet av hjärtsjukvård och i synnerhet erfarenhet av övervakning och tolkning av hjärtövervakning är meriterande.

Som person ser vi att du är lugn och stabil samt har ett gott bemötande mot patienter, kollegor och anhöriga. Du har ett flexibelt förhållningssätt samt en förmåga att kunna planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Det är viktigt för oss att du lätt för att samarbeta och kan anpassa dig till nya situationer. Stor vikt kommer att läggas vid personligt lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-03-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Malin Karlsson
Enhetschef
Telefon: +4660182837

Evelina Toresson
Enhetschef
Telefon: +4660677655

Andreas Filipsson
Vårdförbundet
Telefon: +4660182217