Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Distriktssköterska/sjuksköterska till Hälsocentralen Ånge

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Till hälsocentralen Ånge söker vi nu en distriktssköterska/sjuksköterska.

Arbetsuppgifter

I ditt jobb ingår sedvanligt mottagningsarbete, telefonrådgivning samt preventivt arbete i form av t.ex hälsoundersökningar för 40, 50 och 60-åringar. I primärvården arbetar vi även med patienter med kroniska diagnoser såsom astma/ kol, diabetes och hjärt- och kärlsjuka. Är du utbildad inom t.ex diabetes eller har ett intresse att utbilda dig inom det området ses det som meriterande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktssköterska alt. legitimerad sjuksköterska. Har du tidigare erfarenhet inom primärvård ses även det som meriterande.

Det är viktigt för oss att du är positiv och har ett gott bemötande. Du kan arbeta självständigt och är van att driva ditt arbete framåt samtidigt som du samarbetar bra med andra och bidrar till en bra teamkänsla. I rollen ser vi också att det är viktigt att du är flexibel och kan ställa om vid ändrade förutsättningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningen är tillsvidare med tillträde snarast eller enligt enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.


Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-02-06
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Peter Nelhagen
Hälsocentralschef
Telefon: +4669015693

Linnea Lundberg
Vårdförbundet
Telefon: +4660181436