Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Distrikts- /Sjuksköterska till SSIH, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

SSIH är en vårdform för patienter med specialiserat palliativt vårdbehov. Genom tillgänglighet och kontinuitet arbetar vi för att skapa trygghet så att vården hemma skall fungera bra. SSIH är en länsövergripande organisation som består av tre läkare och 14 distriktssköterskor, specialistsjuksköterskor och sjuksköterskor fördelade på länets kommuner. Vi som arbetar är stationerade på Närvården Härnösand, sjukhusen i Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik samt på ett kontor i Ånge.

SSIH Örnsköldsvik består av ett team på tre sjuksköterskor och en läkare där samtliga arbetar 100%. Enheten är belägen i samma byggnad som Hälsocentralen Ankaret. Nu söker vi en distrikts- /sjuksköterska till oss på SSIH i Örnsköldsvik. Tjänsten är en tillsvidareanställning med önskat tillträdesdatum 2022-03-15.


Arbetsuppgifter

Arbetet som sjuksköterska inom SSIH innebär sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska. I rollen ingår att arbeta självständigt, vara flexibel och att samverka både inom och utom teamet samt kontakt med närstående. Vi samarbetar med kommunens hemsjukvård efter behov och fördelar arbetet genom upprättande av en Samordnad Individuell Plan (SIP). Vi har också konsultfunktion gentemot andra yrkeskategorier i vården såsom läkare och sjuksköterskor i primärvården, slutenvården, distriktssköterskor i hemsjukvården, hemtjänst, dietist, kurator, arbetsterapeut och sjukgymnast. Vi erbjuder ett fritt, ansvarsfullt arbete med trevliga arbetskamrater och med goda möjligheter till utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete som distriktssjuksköterska eller är utbildad specialistsjuksköterska i palliativ vård. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Körkort erfordras.

Vi ser att du som söker har god samarbetsförmåga. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du har en god empatisk förmåga och har förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är strukturerad och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-02-03
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Margareta Eurenius
Enhetschef
Telefon: +4661184265

Sara Byström
Vårdförbundet
Telefon: 070-213 69 87