Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Kursansvarig på Spelutveckling, Hola Folkhögskola

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regional utveckling utgör tillsammans med hälso- och sjukvård och tandvård regionens tre kärnverksamheter. Förvaltningen har en bred Regional utveckling utgör tillsammans med hälso- och sjukvård och tandvård regionens tre kärnverksamheter. Regional utveckling ansvarar för den regionala utvecklingen i länet. Det innefattar kultur och folkbildning, hållbarhet, tillväxt och näringsliv, folkhälsa samt kollektivtrafik och infrastruktur. Vi är en del av Region Västernorrland och jobbar till stor del på uppdrag av Sveriges regering. Vårt arbete genomsyras av den regionala utvecklingsstrategin för Västernorrland 2020-2030, som också kallas för RUS. Visionen för den regionala utvecklingsstrategin är ett Västernorrland, där vi agerar tillsammans för Västernorrlands bästa och tillsammans skapar den handlingskraft som är nödvändig för att tillvarata Västernorrlands alla möjligheter - i dag och i framtiden.

Hola folkhögskola har sin huvudskola i Prästmon, strax norr om Kramfors och en filial i centrala Sollefteå. Skolan är religiöst och politiskt obunden. På skolan arbetar ett fyrtiotal pedagoger och ett tiotal servicepersonal. Här finns både kurser på plats och många distanskurser till exempel behandlingsassistent, läkeväxter och biografiskt berättande. Allmän kurs finns både i Prästmon och i Sollefteå, många av kurserna i Prästmon har musik och kultur som inriktning.

Arbetsuppgifter

Vi söker en till lärare på vår nya utbildning "Spelutveckling". Utbildningen drivs som närkurs i Prästmon, Kramfors kommun. Vi på Hola kommer att erbjuda två inriktningar som går parallellt och i symbios (med vissa delade kurser och gemensamma projekt). Det är en flertal baskurser som båda linjerna läser och ett antal specialiseringar. Mer information om kursen hittar du på vår hemsida: Hola Folkhögskola - Spelutveckling (rvn.se)

Huvudsakliga arbetsuppgifter är undervisning, planering och genomförande av kursen samt kursansvar från och med augusti.

Kvalifikationer

Tillsammans med kollegor på och utanför skolan initierar du och driver kreativa ämnesövergripande projekt med fokus på spelutveckling. Som lärare tycker du om att utmana den traditionella synen på lärande och har en kreativ och lösningsfokuserad syn på ditt arbete. Du har bred kompetens och god social förmåga. Du har förmåga att förmedla kunskap på ett tydligt och lättförståeligt sätt.

Vi ser att du har kunskaper i digital grafik (2D grafik och relaterade program, kunskaper i Photoshop, erfarenhet av 2D animation, 3D grafik och relaterade program, kunskaper i autodesk Maya).
Det är meriterande om du har erfarenhet från spelindustrin.

Vi söker dig som känner stort engagemang för spelutveckling. Ditt arbetssätt är lösningsfokuserat och ditt bemötande präglas av respekt, omtanke och tydlighet.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper samt god samarbetsförmåga, flexibilitet och lyhördhet. Erfarenheter och kunskaper inom spelutveckling är meriterande.

Projektanställning med tillsättning snarast eller enligt överenskommelse till och med 2023-06-30 med möjlighet till förlängning.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Projektanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-02-11
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Lea Kinnunen
Enhetschef
Telefon: +46612 85630
Mobiltelefon: +4676-1048654

Mina Widding
Förbundet Folkhögskolelärarna
Mobiltelefon: 073-0693031