Allmäntandläkare till kliniker i Medelpad

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård inom samtliga specialiteter.

Nu söker vi tandläkare till några av våra kliniker i Medelpad:
Timrå, Centrum Sundsvall, Alnö, Kvissleby och Ånge.

Tjänsterna avser tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Både du med liten eller stor tidigare erfarenhet är välkommen att söka.
Är du nyexaminerad får du även möjlighet att bli en del av Tandakademin, vår satsning för nyexaminerade tandläkare. Läs mer om det här: https://www.rvn.se/sv/delplatser/Folktandvarden/Jobba-hos-oss/tandakademin-i-vasternorrland/

Eftersom vi har en stor bredd av olika kliniker kan vi erbjuda dig en passande arbetsplats oavsett om du föredrar en riktigt stor klinik med många kollegor eller en mindre klinik med familjär känsla. Oavsett vilken klinik du hamnar på är det viktigt för oss att du vill utvecklas till en bra allmäntandläkare med bred kompetens!

Arbetsuppgifter

Som tandläkare har du en central funktion på kliniken. Hos oss kommer du att få arbeta med varierande arbetsuppgifter med både barn, vuxna och jourverksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk tandläkarlegitimation med goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal och skrift. Har du tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta som tandläkare ser vi detta som meriterande för tjänsten.

Vi ser att du är strukturerad och tar eget ansvar och driver ditt arbete framåt. Du samarbetar bra med dina kollegor och kan lyssna, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Viktigt är att du är lugn, noggrann och tillmötesgående och har en förmåga att kunna hjälpa andra, såväl patienter som kollegor. Vidare är du kvalitetsmedveten och lägger stor vikt vid att leva upp till mål och kvalitetsstandard. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Skriv gärna med i din ansökan vid vilken klinik du önskar ha din placering: Timrå, Centrum Sundsvall, Alnö, Kvissleby eller Ånge. Det går också bra att inte ange någon preferens, så pratar vi vidare om lämplig klinik senare. I den här rekrytering tillämpar vi löpande urval, så vi rekommenderar dig att skicka din ansökan så snart som möjligt.

Vill du veta mer är du varmt välkommen att kontakta oss!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-06-10
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Martin Marklund
Verksamhetschef
Telefon: +4673 035 81 02

Kajsa Milsten
Tjänstetandläkarna


Tillbaka till toppen