Enhetschef till Bettfysiologi, Endodonti, Parodontologi och Oral Protetik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård inom samtliga specialiteter.

Vi söker nu en enhetschef till Specialisttandvårdens gemensamma avdelning "BEPP"; Bettfysiologi, Endodonti, Parodontologi och Oral Protetik. Kliniken har tolv medarbetare och behandlar remitterade patienter, vuxna och barn, från länets folktandvårds-, privattandläkare samt övrig hälso- och sjukvård.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete! Som enhetschef leder, utvecklar och följer du verksamheten i enlighet med verksamhetens övergripande uppdrag och mål. I din roll har du ett första linjens ledningsansvar för enhetens personal, ekonomi, verksamhet, arbetsmiljö och kvalitetsfrågor. Du arbetar på uppdrag av verksamhetschefen och i ett nära samarbete med dina chefskollegor. Till din hjälp i uppdraget har du också kompetenta och erfarna medarbetare!

I rollen förväntas du:

- Tydliggöra och uppfylla verksamhetsmål samt genomföra fattade beslut.
- I dialog med närmaste chef kontinuerligt återkoppla verksamhetens utveckling.
- Aktivt bidra till patientnytta, effektiviseringar och kvalitetsförbättringar.
- Åstadkomma resultat som bygger på medarbetarnas medverkan och delaktighet.
- Utveckla och behålla ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat.
- Ge kontinuerligt stöd och återkoppling till medarbetarna.
- Främja samarbete inom och utanför verksamheten, ta ansvar inom och utanför klinikens gränser och bidra till att Folktandvårdens resurser används på bästa sätt.
- Vara omvärldsorienterad.

Kvalifikationer

Vi söker dig med utbildning och erfarenhet inom tandvård och/eller flerårig erfarenhet som chef med goda referenser.

För att lyckas i uppdraget ser vi att du är en stabil och trygg chef med förmågan att leda och motivera dina medarbetare till att nå gemensamma mål. Du har mycket god samarbetsförmåga, är lyhörd och kommunikativ samt tydlig och handlingskraftig när så behövs. I ditt arbete är du strukturerad och målorienterad. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen och chefsförordnandet är tidsbegränsat på 4-6 år med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Chefer i Region Västernorrland företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.

Tillträdesdatum för tjänsten är 2022-08-01 eller snarast enligt överenskommelse. Placeringsort för tjänsten är Sundsvall.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-05-27
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Annri Thimstrand
Förvaltningschef
Telefon: 073-2747717

Siv Sundlöf
Vision
Telefon: +4661184750

Kajsa Milsten
Tjänstetandläkarna

Laxika Grahn
SRAT


Tillbaka till toppen