Sjuksköterska till hudkliniken, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

På Hudkliniken arbetar idag 20 personer och verksamheten består av Hudmottagning, STI-mottagningen, Ljusbehandling och Sårcentrum. Idag arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare i nära samarbete.

Vi söker nu 2 sjuksköterskor till hudkliniken i Sundsvall. Tjänsterna avser tillsvidareanställningar på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

På hudkliniken planerar och utvecklar vi verksamheten tillsammans likväl som vi vill ge varje medarbetare individuella möjligheter till egen utveckling. Det kan ske i form av auskultation eller studiebesök i andra verksamheter eller i samband med att vi tillsamman arbetar med nya arbetssätt på mottagningen. Din arbetsmiljö och hälsa är viktigt för oss och här är till exempel våra arbetsplatsträffar viktiga liksom möjligheten till friskvård.

I dina arbetsuppgifter ingår sedvanligt mottagningsarbete som telefonrådgivning, sköterskemottagning, bokning av patienter, hantera väntelistor, 1177 ärenden samt assistera läkare vid polikliniska operationer och behandlingar.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Är du utbildad distriktsköterska ser vi detta som meriterande för tjänsten. Vi har som krav att du har vana av mottagningsarbete samt arbete inom primärvård. Har du även tidigare arbetserfarenhet från hudmottagning ser vi det som meriterande, Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Som person är du strukturerad och planerar, organiserat och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du har en god samarbetsförmåga och arbetar bra med andra kollegor. Du har förmågan att se helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Vidare besitter du en personlig mognad där du är trygg, stabil och har självinsikt.

Är du den vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-05-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Marie Svedberg
Enhetschef
Telefon: +4660181298

Kenneth Byström
Vårdförbundet
Telefon: 072-5330075


Tillbaka till toppen