Sjuksköterska till Uppvakningsavdelningen (UVA), Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Uppvakningsavdelningen (UVA) är en del av Intensivvårdsavdelningen (IVA) i Sundsvall. På avdelningen arbetar läkare, specialistsjuksköterskor, undersköterskor och fysioterapeuter i nära samarbete. På UVA observeras patienterna med fokus på andning, cirkulation och smärta som behandlas vid behov. Hos oss vårdas både planerade och akut opererade patienter.

Nu söker vi två sjuksköterskor för vikariatanställning till och med 2023-08-31. Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

På UVA arbetar såväl grundutbildade som specialistutbildade sjuksköterskor tillsammans med undersköterskor och vi har ett nära samarbete med Intensivvårdsavdelningen, Operation och Dagkirurgin. Arbetet motsvarar sedvanliga arbetsuppgifter på uppvakningsavdelning. Arbetstiderna är måndag till fredag, dag och kväll.

Vi erbjuder en gedigen inskolning, ett utmanande, varierat och framförallt roligt arbete med goda utvecklingsmöjligheter för den intresserade!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, vi ser gärna att du har ett intresse utav intensivvård. Erfarenhet från postoperativ vård är meriterande. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt, du har en positiv attityd och en förmåga att arbeta självständigt. Vi förväntar oss även att du är ansvarstagande, har lätt för att samarbeta samt besitter förmåga till snabba och korrekta bedömningar och beslut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-05-20
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Boson
Enhetschef
Telefon: +4660182074

Mikael Åsén
Enhetschef
Telefon: +4660181176

Camilla Larsson
Vårdförbundet
Telefon: +4660145300


Tillbaka till toppen