Specialistläkare till Ögonmottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Ögonkliniken Region Västernorrland är en länsklinik med ca 90 anställda. Vi bedriver idag mottagningsverksamhet på fyra orter: Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Vi har även en operativ verksamhet i form av kataraktoperationer på tre mottagningar samt plastikverksamhet. Inom vår verksamhet bedrivs även skelningskirurgi samt glaukomkirurgi.

Nu söker vi specialistläkare till Ögonmottagningen i Sundsvall.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är sedvanliga för en specialistläkare inom ögon. Arbetsuppgifterna består av mottagningsarbete. Jour samt bakjoursuppgifter ingår i tjänsten. På kvällar samt helger har du i viss utsträckning även länsjour. Kirurgi kan bli aktuellt beroende på yrkesbakgrund.

På ögonmottagningen i Sundsvall erbjuder vi dig möjligheten att profilera dig inom professionen då sjukhuset är av större karaktär än sjukhusen i Sollefteå och Örnsköldsvik. Hos oss kommer du att arbeta med trevliga och kompetenta arbetskollegor där en god samverkan mellan de olika yrkeskategorierna genomsyrar verksamheten. I Sundsvall har du förutsättningar för friluftsliv med stor närhet till skog och natur, hav och kust.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation med specialistutbildning inom ögon samt goda kunskaper i det svenska språket i så väl tal som skrift. Utbildning inom glaukomkirurgi är meriterande. Då jourtjänstgöring ingår i tjänsten är det en stor fördel om du har körkort.

För att lyckas i rollen behöver du vara en självgående individ som har en förmåga att göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Du arbetar bra med andra kollegor och kan relatera till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-06-26
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Annie Elisabet Aspvik
Verksamhetschef

Annelie Hamrin
Studierektor
Telefon: 060-18 10 00

Madeleine Nyström
Sveriges Läkarförbund
Telefon: 060-18 10 00


Tillbaka till toppen