Sjuksköterska till BUP mottagning, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Barn och ungdomspsykiatri (BUP) har cirka 120 medarbetare, med mottagningar i Härnösand, Sollefteå, Sundsvall/Ånge och Örnsköldsvik. I Sundsvall bedrivs också dagverksamhet i egen regi och slutenvård i samverkan med vuxenpsykiatrin och barn- och ungdomsmedicin. BUP tar emot barn och ungdomar med allvarlig barnpsykiatrisk problematik i behov av specialiserade insatser. Vi använder evidensbaserade behandlingsmetoder som bygger på bland annat. systemiskt, psykodynamiskt och kognitivt synsätt. All behandling sker i nära samverkan med familj, övrigt nätverk och andra vårdgivare såsom skola och socialtjänst.

Inom BUP mottagning i Örnsköldsvik arbetar förutom arbetsterapeut även psykologer, kuratorer, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, enhetschef samt specialistläkare i ett smidigt och välfungerande team. Samarbete med andra vårdgivare inom barn- och ungdomsvård, skola, socialtjänst med flera ingår som naturliga delar i arbetet.

Nu söker BUP mottagning en sjuksköterska för vikariatanställning 12 månader, med tillsättning 2022-08-22 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Sjuksköterskans arbetsuppgifter kommer bestå av att arbeta som mottagningssköterska och fortlöpande uppföljning och medicinska kontroller av patienter som behandlas för ADHD. Mycket av arbetet som sjuksköterska riktar sig mot barn och ungdomar med NPF problematik samt deras familjer. I det arbetet ingår sedvanlig medicin insättning och uppföljning samt gruppverksamhet, samverkan med vårdgrannar, socialtjänst, skola, stödjande patient/föräldrakontakter och en hel del rådgivning kring sömn, struktur och vardagsfunktion. I anställningen ingår även TeleQ ansvar som mottagningssjuksköterska.

Du kommer till en arbetsplats med bred kompetens inom det barnpsykiatriska specialistområdet. Hos oss kommer du att arbeta både enskilt och tillsammans med bland annat läkare, psykolog, kurator och arbetsterapeut. Du får goda möjligheter att fördjupa dina kunskaper i det kliniska arbetet samt möjligheter till vidareutbildning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet av yrket. Specialistutbildning i psykiatri alternativt barnsjukvård eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Du talar och skriver svenska obehindrat, meriterande är engelska i tal och skrift. Dina personliga kompetenser är viktiga för oss, vi ser att du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan.

Inför eventuell anställning ber vi dig uppvisa ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du beställer själv ett utdrag från belastningsregistret via Polisens hemsida.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval,
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-07-17
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Patrik Järnberg
Enhetschef
Telefon: +4666089442

Rebeccah Carlström
Vårdförbundet
Telefon: +4666089495


Tillbaka till toppen