Fysioterapeut/Sjukgymnast till Fysioterapimottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Fysioterapin i Sundsvall ingår i kliniken Geriatrik, neurologi och rehabilitering. På fysioterapin arbetar 36 personer. Alla jobbar på någon av sjukhusets avdelningar, mottagningar och/eller på fysioterapins egen mottagning.

Nu söker vi en legitimerad Fysioterapeut/Sjukgymnast med Medicinsk lymterapiutbildning till oss på Fysioterapimottagningen i Sundsvall. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2022-09-01 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

I ditt arbete ingår fysioterapeutisk och lymfterapeutisk bedömning, behandling och ordination av kompression till patienter. Tjänsten innebär en kombination av lymfterapi och fysioterapi inom annat område. Teamarbete kring patienten karaktäriserar arbetet på avdelning, där deltar du och bidrar vid ronder, rehabmöten och vårdplaneringar i olika utsträckning beroende på vilken avdelning du arbetar vid. På dessa avdelningar har du kollegor vid din sida, vilket gör att du kommer att ha goda möjligheter till stöd och handledning. Arbetet kan innebära besök i patientens hemmiljö. Hjälpmedelsförskrivning är också en del av arbetet.

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en grupp med stort engagemang och där trivselfaktorn samt sammanhållningen är hög. Du har kollegor med hög spetskompetens runt dig dagligen. Vi erbjuder dig ett strukturerat handledar- och mentorskap samt en närvarande enhetschef, för att du ska utvecklas och verka på bästa sätt i din roll som fysioterapeut hos oss oavsett om du är relativt ny i yrket eller gammal i gemet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med medicinsk lymfterapiutbildning. Du behärskar det svenska språket obehindrat. Har du erfarenhet av datajournal NCS Cross är det meriterande. B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du som söker är en lugn och stabil person med god samarbetsförmåga. Du har ett flexibelt arbetssätt och kan snabbt anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är även strukturerad genom att du kan planera, organisera och prioritera arbete på ett effektivt sätt.

Är du vår nya kollega? Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-08-15
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anna-Karin Zell
Enhetschef
Telefon: +4660182045

Sofia Nyberg
SACO
Telefon: +4660145600


Tillbaka till toppen