Sjuksköterska Psykiatrisk mottagning C, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Psykiatrisk mottagning C Sundsvall är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning inom Länsverksamhet Psykiatri. Mottagningen är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som främst bedömer, utreder och behandlar patienter som lider av adhd av medelsvår eller svår karaktär, samt annan specialistpsykiatrisk problematik. Vi tar emot patienter från 18 år och uppåt. Behandling består av terapeutiska interventioner både individuellt och i grupp, psykopedagogiska interventioner och läkemedelsbehandling. Vårt mål är att erbjuda kvalificerad diagnostik och behandling utifrån vetenskap och kliniskt beprövade metoder. På mottagningen arbetar vi i team med bred kompetens i form av psykolog, sjuksköterska, läkare, kurator, behandlingsassistent, arbetsterapeut, fysioterapeut, dietist, rehabiliteringskoordinator och medicinsk sekreterare.

Vi söker nu en sjuksköterska för ett års vikariat till Psykiatriska mottagning C i Sundsvall.

Arbetsuppgifter

Arbetet som sjuksköterska vid Psykiatrisk mottagning C består i huvudsak av uppföljning av effekt för patienter som erhåller farmakologisk behandling med centralstimulantia. Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter såsom puls och blodtryckstagning samt telefonrådgivning via TeleQ och 1177 ingår. Övervakade urinprov görs på mottagningen och ingår också i arbetet som sjuksköterska.

Vi erbjuder dig:
Ett positivt och öppet arbetsklimat med kompetenta kollegor och handledare.
Goda möjligheter till utbildning och kompetensutveckling.
Friskvård - både i form av friskvårdslokaler och friskvårdstimme varje vecka.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 5 års arbetslivserfarenhet inom yrket. Är du psykiatrisjuksköterska ser vi det som meriterande för tjänsten.

Vi söker dig som är nyfiken och intresserad av psykiatriskt teamarbete. Vi ser att du som person är självgående och strukturerad i ditt arbete. Du har en empatisk förmåga där du har förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor. Du är kvalitetsmedveten och lojal och handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplanen, mål, policyer och riktlinjer. Vidare förblir du lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-08-21
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Kristine Lokrantz
Enhetschef
Telefon: 073-84 25 818

Peter Wallner
Vårdförbundet
Telefon: 060-181950


Tillbaka till toppen