Sjuksköterska/undersköterska Fast vårdkontakt, vårdområde Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer. Vårdområde Sundsvall/Härnösand består av hälsocentralerna Gilleberget, Centrum och Södra Sundet samt Primärvårdsrehab (PVR).

Vi söker nu en distrikts-/sjuksköterska eller undersköterska till arbete som fast vårdkontakt. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast enligt överenskommelse. Placeringsort för tjänsten är flexibel där du har möjlighet att arbeta antingen vid Gilleberget eller Centrum.

Arbetsuppgifter

I rollen som fast vårdkontakt kommer du att planera för patientens utskrivning från sjukhus. I ditt arbete ingår att hålla kontakt och samarbeta med berörd klinik och kommunen. Upprättande av samordnad individuell (plan SIP) kommer i första hand att ske på distans tillsammans med kommunens sjuksköterskor och biståndshandläggare. Det system som används av alla aktörer för informationsöverföring är PRATOR.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktsköterska, sjuksköterska eller utbildad undersköterska. Har du vana av regelverket inom HSL och SOL ser vi det som meriterande.

För att passa i denna roll ser vi att du har en helhetssyn där du tar hänsyn till det större perspektivet och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du besitter en personlig mognad där du är trygg, stabil och har god självinsikt. Vidare är du initiativtagande och har lätt för att sätta igång aktiviteter och uppnå resultat.

Är du den vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-08-17
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Carolina Chruzander
Hälsocentralschef
Telefon: 060-135420

Anna Carlsson
Vårdförbundet
Telefon: +4661184375


Tillbaka till toppen