Sjuksköterska till Dagvården, Sollefteå sjukhus

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Närsjukvårdsområde Väster har kommunerna Kramfors och Sollefteå som upptagningsområde och är tillsammans med närsjukvårdsområde norr och söder regionens organisation för att ge den vård som invånarna behöver ofta.

I Närsjukvårdsområde Väster ingår förutom 5 hälsocentraler, verksamheter på Sollefteå sjukhus, akutmottagning, medicin, kardiologi, geriatrik och rehabilitering och neurologi samt länsövergripande uppdrag. Länsuppdragen är 1177 (vårdguiden på telefon), Ungdomsmottagningarna, FBHV (Föräldra- och barnhälsovårdspsykologerna), Barn och ungdomsentrén 7-17 år psykisk hälsa och Livsstilmedicin Österåsen.

Specialistmottagningen och tillhörande Dagvården vid Sollefteå sjukhus ingår i Närsjukvårdsområde väster. Här arbetar flera olika yrkeskategorier i nära samarbete. Verksamheten består av följande mottagningar: ortopedi-, medicin-, hud-, diabetes-, AK-mottagning och Dagvården. Till verksamheten hör även skopienheten samt fys lab. Innan årsskiftet 2022-2023 önskar vi även kunna uppfylla målet att erbjuda våra medborgare med behov av cytostatikabehandling behandling i Sollefteå. Här har du chansen att arbeta med allt som sjuksköterskeyrket kan innehålla och göra en stor skillnad för våra medborgare.

Vi söker nu en sjuksköterska för tillsvidareanställning till Dagvården på Sollefteå sjukhus. Tillsättning sker snarast enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på dagvården ansvarar du för behandlingar ordinerade från vårdgrannar inom olika områden tex onkologen och hematologen. Du har även läkemedelsinformationer, undervisning i injektionsteknik, bedömning och signering av provsvar i samråd med läkare. Du arbetar självständigt och med varierande arbetsuppgifter, både patientnära och administrativt. Du får både återkommande patientkontakter och kortare vårdkontakter. Du har alltid en kollega nära och du erhåller individanpassat introduktion samt utbildning. Arbetstid dagtid, måndag - fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift, andra språkkunskaper är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du är strukturerad och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Vidare besitter du en personlig mognad där du är trygg, stabil och har god självinsikt.

Tycker du om ett varierat arbetssätt och vill vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan.
Vi behandlar ansökningarna löpande, ansök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-10-10
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Emma Lassen Molander
Enhetschef
Telefon: 073-2713737

Anna Stattin
Vårdförbundet
Telefon: +4662019398


Tillbaka till toppen