Sjuksköterska till Somatiska behandlingsenheten, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Somatiska behandlingsenheten ingår i Länsverksamhet Lung/Hud/Infektion och ansvarar för hela Västernorrlands län. Vi arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet och vårdkvalitet ständigt upprätthålls, utvecklas och förbättras i enlighet med våra mål.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska vid somatiska behandlingsenheten tar du hand om dagvårdspatienter (ej anestesi). Patienterna kan komma från alla somatiska specialiteter och är i behov av dagsjukvård där förberedelser inför undersökningen samt övervakning efter och under pågående behandling är nödvändig.

Utöver det direkta patientarbetet är vi alla delaktiga i arbetet med att utveckla och förbättra vården. Vårt mål är att alltid utgå från patientens behov. Vi strävar efter ett patientnära teamarbete där arbetsuppgifterna är integrerade och medarbetarna kompletterar varandra. Mottagningens sjuksköterskor jobbar dels självständigt med egna ansvarsområden men också tillsammans med gemensamma arbetsuppgifter. Hos oss har vi olika lång erfarenhet och du får arbeta med kollegor med mycket kunskap och erfarenhet.

Här är du en i det multiprofessionella teamet. Hos oss finns möjlighet till kompetensutveckling, När du börjar hos oss får du en introduktion och är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. I programmet ingår både praktiskt träning, teori samt grupphandledning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst fem år erfarenhet av yrket. Erfarenheter från olika klinker ses om meriterande. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Vi vill att du precis som vi, värdesätter ett arbete som präglas av eget ansvar, delaktighet och gott samarbete. Att kommunicera, ta initiativ, planera och prioritera ditt arbete självständigt är viktiga egenskaper hos dig. Vidare är du noggrann och trygg som person och ser till patienterna utifrån deras olika behov.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-10-20
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Hellman
Enhetschef
Telefon: 072-223 42 18

Natalie Eriksson
Vårdförbundet
Telefon: 060-182331


Tillbaka till toppen