Sjuksköterska/Stomiterapeut till Kirurgmottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Kirurgmottagningen i Sundsvall är en specialistmottagning som ingår i länssjukvård somatik. Vi är en stor mottagning som utreder och genomför undersökningar och behandlingar i benign och malign kirurgi. Vi har en nyrenoverad endoskopiverksamhet där vi genomför ordinära och avancerade skopier.

Nu söker vi en sjuksköterska med specialfunktion till vårt sammansvetsade gäng! Tjänsten avser tillsvidareanställning inom Region Västernorrland med placering på kirurgmottagningen i Sundsvall. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Hos oss arbetar du dagtid men viss helgtjänstgöring på avdelning kan bli aktuellt framöver. Du är spindeln i nätet för stomivården i större delen av länet. Du kommer att arbeta med patienten pre- och postoperativt samt i återhämtningsprocessen efter utskrivning. Tjänsten innefattar telefonrådgivning till både patienter och personal, undervisning till patienter och närstående samt konsult till övriga instanser. Du ansvarar för receptförskrivning till dina patienter och har en viktig roll i utvecklingen av stomivården. Jobbet innebär ett nära samarbete med nedre gastroteamet.

När du börjar hos oss får du en individanpassad inskolning och vi erbjuder dig varierande och stimulerande arbetsuppgifter med utvecklingsmöjlighet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med goda kunskaper i det svenska språket. Meriterande är om du har stomiterapeututbildning eller tidigare erfarenhet av kirurgisk verksamhet. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete i Systeam Cross. Det är viktigt att du är en noggrann och stabil person som har en god samarbetsförmåga. Du ska arbeta strukturerat och kunna driva arbetet självständigt framåt. Naturligtvis arbetar du för ett positivt klimat i arbetsgruppen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-11-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Sofia Timståhl
Enhetschef
Telefon: +4660145516

Kenneth Byström
Vårdförbundet
Telefon: 072-5330075


Tillbaka till toppen