Underläkare sommarvikariat 2023, Region Västernorrland

Arbetsplatsbeskrivning

Inför sommaren 2023 söker vi underläkare för sommarvikariat till våra olika verksamheter inom specialistvården och primärvården.

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
I Region Västernorrland finns det tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet.

Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med fokus på ett bra bemötande av patienter i en utvecklingsorienterad miljö. Arbetet är självständigt men med handledning av erfarna kollegor.

Tjänsten som underläkare är en bra möjlighet för dig som vill växa och utvecklas i din läkarroll, vi erbjuder en bra arbetsmiljö med kompetenta och positiva kollegor inom olika yrkeskategorier med gedigen kunskap och erfarenhet. Vi söker underläkare till följande länsverksamheter i sommar:

Sollefteå:
- Medicin
- Barn- och ungdomspsykiatrin

Sundsvall:
- Hälsocentralen Centrum
- Infektionskliniken
- Medicin
- Urologi
- Öron-näsa-hals
- Lungmottagningen
- Kardiologen
- Geriatrik, Neurologi och Rehabilitering
- Akutmottagningen
- Barn- och ungdomspsykiatrin
- Barn- och Ungdomskliniken

Örnsköldsvik:
- Kirurgkliniken
- Medicin
- Barn- och ungdomspsykiatrin
- Ortopeden

Kvalifikationer

Du som söker är läkarstudent som har avslutat minst termin nio till sommaren. Inom primärvården gäller att du måste tagit din läkarexamen.

I rollen kommunicerar du dagligen med kollegor samt patienter, det är därför viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och har stor förståelse för människors olikheter. Att du behärskar svenska i tal och skrift är en förutsättning för att lyckas i rollen. Du som söker till oss är noggrann och kan hantera att arbeta i ansträngda situationer. I rollen är det viktigt att du har stort tålamod, att du är trygg som person och i professionen har du ett patientfokuserat arbetssätt.

Har du några funderingar om tjänsten vänligen kontakta våra kontaktpersoner för rekryteringen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Särskild visstid

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-11-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jenny Christoffersson
HR-konsult

Maria Persson
HR-konsult


Tillbaka till toppen