Barnmorska till Gynekologisk mottagning, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Gynekologiska mottagningen i Sundsvall är en del av Länsverksamheten kvinnosjukvården i Västernorrland. På den gynekologiska mottagningen arbetar, läkare, barnmorska, uroterapeut, kontaktbarnmorska och undersköterska samt operationskoordinator samt medicinska sekreterare. På mottagningen bedrivs utredning och behandling av gynekologisk och obstetriska sjukdomstillstånd. Under dagtid, vardagar innefattas också akutmottagningsverksamhet. Vi tycker även om att utveckla verksamheten för både medarbetare och patienter.

Vill du ta del av ett härligt arbetsgäng med ett varierat arbete?
Till gynekologisk mottagning i Sundsvall söker vi nu i en legitimerad barnmorska med stort intresse för kvinnohälsa.

Anställningen avser en resursanställning på gynekologiska mottagningen med en tillsvidareanställning inom förvaltningen. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som barnmorska inom gynekologiska mottagningen erbjuder vi dig ett stimulerande och självständigt arbete med möjlighet att göra skillnad för den enskilda kvinnan.

Vår akutverksamhet är öppen under vardagar och dagtid. Du får en arbetsledande roll där vi arbetar i team tillsammans med undersköterska och läkare. I arbetsuppgifterna ingår telefonrådgivning och bokning samt administration som t ex remisshantering. Du kommer att ta emot kvinnor för bland annat abortrådgivning, cellprovskontroller och preventivmedelsrådgivning.

För att du ska känna dig trygg i din yrkesroll får du individuellt anpassad inskolning utifrån din kompetens och erfarenhet samt möjlighet till fortsatt handledning under arbetets gång.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska. För rollen krävs att du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom kvinnosjukvård ses det som meriterande.

För att trivas i denna roll ser vi att du är flexibel genom att du trivs i en omväxlande miljö och ser möjligheter i förändringar. Du tar ansvar för ditt arbete och har förmåga att på ett självgående sätt planera, organisera och genomföra arbetet på ett effektivt sätt. I ditt bemötande av såväl patienter som kollegor är du lugn, tillmötesgående och lösningsfokuserad. För att passa in i vår arbetsgrupp är det viktigt att du liksom vi uppskattar en god teamsamverkan och bidrar till bra stämning i arbetsgruppen.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet?
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-12-20
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Nina Andersson
Enhetschef
Telefon: 0735-266766

Anna Hallberg
Vårdförbundet
Telefon: 060-181568


Tillbaka till toppen