Tandläkare till Folktandvården Centrum, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Centrumkliniken i Sundsvall är Folktandvården Västernorrlands största klinik med ca 40 anställda. I våra gemensamma lokaler finns även en jourklinik och sex specialistkliniker. Vi bedriver modern och hälsoinriktad tandvård och i vårt verksamhetsområde finns fördjupad kompetens inom flera områden.

Vi söker nu tandläkare till vårt team! Tjänsterna avser tillsvidareanställningar med tillträde enligt överenskommelse.

Vi söker dig som vill utvecklas till en tandläkare med bred kompetens!

Arbetsuppgifter

Som tandläkare har du en central funktion på kliniken, hos oss kommer du att få arbeta med varierande arbetsuppgifter med både barn, vuxna och jourverksamhet. Tandläkarens roll innebär arbetsuppgifter såsom utredning, behandling och förebyggande av sjukdomar och skador i munnen. Du kommer att få bra stöd och handledning och chansen att bidra till vårt positiva arbetsklimat.

Finns intresse av teamtandvård så är det något vi på kliniken förespråkar och har möjlighet att lära ut.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tandläkarlegitimation som vill utvecklas i din yrkesroll. Det är meriterande med arbetslivserfarenhet från yrket. Goda kunskaper i det svenska språket är ett krav för tjänsten. Du är trygg och stabil som person med god självinsikt. Det är viktigt att du har ett strukturerad arbetssätt med en förmåga att själv driva ditt arbete framåt. Du arbetar bra med andra kollegor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-12-11
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Britt-Marie Nilsson
Enhetschef
Telefon: +4660182550

Kajsa Milsten
Tjänstetandläkarna


Tillbaka till toppen