Tandläkare till Folktandvården, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Folktandvården i Örnsköldsvik bildar tillsammans med klinikerna i Domsjö och Bredbyn ett verksamhetsområde som präglas av gott samarbete på och mellan arbetsplatserna i ett positivt och inspirerande arbetsklimat. Örnsköldsvik ligger i natursköna Höga Kusten nära hav och skärgård med många möjligheter till friluftsliv. Här arbetar totalt 30 medarbetare, varav sex tandläkare och sju tandhygienister.

Folktandvården i Örnsköldsvik söker nu en tandläkare för tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse!

Arbetsuppgifter

På kliniken har vi ett utvecklat introduktions- och handledningsprogram för att du redan från första dag ska känna dig omhändertagen och som en i laget.

Vi erbjuder dig:
- Fungerande teamtandvård
- Kaizen (kvalitetsutvecklingsverktyg)
- Väl förankrade värdegrunder

Du kommer till en arbetsplats där det finns utrymme för utveckling och möjlighet att nischa dig inom önskat område. Du kommer ha varierande arbetsuppgifter med både barn och vuxna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare med goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift.

Du som söker har ett gott bemötande samt främjar för en god teamsamverkan. Du är stabil och trygg i din yrkesroll och har god anpassningsförmåga. Givetvis har du kunden i fokus och är ansvarstagande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-12-18
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Åsa Lindberg
Enhetschef
Telefon: 073-2705705

Kajsa Milsten
Tjänstetandläkarna


Tillbaka till toppen