Röntgensjuksköterska till röntgenmottagningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Röntgen arbetar länsövergripande och vi strävar efter att erbjuda en bra tillgänglighet för länets alla invånare. Undersökningar och behandlingar utförs med hög kompetens och modern teknik. Allt bildmaterial som produceras är digitalt och kan skickas till andra vårdgivare. Vår ambition och målsättning är att patienten ska känna sig trygg och väl omhändertagen under sin vistelse hos oss.

Röntgenmottagningen i Örnsköldsvik ingår som en av tre röntgenmottagningar i länskliniken Röntgen. Hos oss i Örnsköldsvik arbetar ca 30 tal medarbetare varav 18 av dessa är röntgensjuksköterskor. Nu söker vi en röntgensjuksköterska till vår verksamhet för vikariat under 12 månader med goda möjligheter till förlängning. Start 2023-06-01 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

I rollen ingår sedvanligt röntgensjuksköterskearbete med konventionell röntgen, datortomografi, magnetiskresonanstomografi och ultraljud. Lättare interventioner vid genomlysning och ultraljud förekommer. Även bokning kan förekomma.

Vi kan erbjuda ett stimulerande och utvecklande arbete i fräscha lokaler med modern utrustning. Utrustningen på mottagningen kommer bland annat från Siemens och Toshiba. Vi arbetar med Sectra RIS och PACS. Hos oss arbetar du på fast schemarad med ett rullande schema på nio veckor med jourtjänstgöring. Vi gör just nu en översyn av våra scheman och detta kan därav kommer att ändras under året.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska. Har du tidigare erfarenhet av arbete på röntgenmottagning samt jourvana och MR-erfarenhet ser vi det som meriterande. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga och att du som blir vår nya kollega är en ansvarstagande person som på ett självgående sätt kan driva arbetet framåt. Du är stabil och har förmåga att tackla stressiga situationer på ett lugnt och kontrollerat sätt. Vi ser också att det är viktigt att du har en positiv attityd till ditt arbete och handlar i enighet med fattade beslut.

Känner du igen dig i beskrivningen? Varmt välkommen att söka till oss!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-01-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jonas Tullnär
Enhetschef
Telefon: +4666089151

Sofia Nordin
Vårdförbundet
Telefon: 0660-89160


Tillbaka till toppen