Resurstandläkare till Käkkirurgin, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård inom samtliga specialiteter.

Vid avdelningen för käkkirurgi arbetar ST-tandläkare, käkkirurger på konsultbasis samt erfarna operationstandsköterskor. Till vår enhet tillhör även Orofacial medicin och samt Odontologisk Radiologi. Vi har ett gott samarbete med specialisterna inom Protetik, Parodontologi, Bettfysiologi, Ortodonti och Pedodonti som finns i andra lokaler. Tillsammans tillgodoser Specialisttandvårdens medarbetare vård till Regionens alla medborgare.

Arbetsuppgifter

Som resurstandläkare i käkkirurgi kommer du att arbeta med dentoalveolär kirurgi på Specialisttandvården på Sundsvalls sjukhus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk tandläkarlegitimation utfärdad av Socialstyrelsen och som har gedigen erfarenhet samt erforderlig kompetens inom dentoalveolär kirurgi. Du skall vara van att arbeta självständigt och ha grundkunskaper inom området. Beredskap kan bli aktuellt.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

Du är självständig, självgående, flexibel, har lätt för att samarbeta, har ett gott omdöme och kvalitetsmedveten. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Tjänsten är på heltid, dagtid och avser visstidsanställning 6 månader med möjlighet till förlängning.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Särskild visstid

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-12-18
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anna Bystedt
Enhetschef
Telefon: +4660149854

Kajsa Milsten
Tjänstetandläkarna


Tillbaka till toppen