Sjuksköterska/Distriktssköterska till sommarvikariat Granlo HC, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Hälsocentralen Granlo är belägen centralt ca tre km väster om Sundsvall centrum. Hos oss finns specialistutbildade allmänläkare, ST-läkare, AT-läkare, distriktssjuksköterskor med olika specialkompetenser, undersköterskor, kuratorer, psykolog, laboratoriepersonal, sekreterare/receptionister och sjukskrivningskoordinator.

Vi söker nu en sjuksköterska/distriktssköterska till sommarvikariat hos oss under perioden 2023-06-01 till 2023-08-31.

Vi är ett härligt gäng som nu ser fram emot att välkomna en vikarie under sommaren! Vi kan erbjuda en utvecklande och trivsam arbetsmiljö där introduktionen planeras utifrån dina behov och önskemål.

Arbetsuppgifter

Du får arbeta på vår fysiska vårdcentral såväl som i vår digitala tjänst. Samtidigt får du möjlighet att kompetensutveckla dig själv samt vara med på resan att utveckla primärvården. Du kommer tillhöra ett kompetensstarkt team består av bland annat läkarmottagning, diabetes- och astma-/KOL- mottagning, BVC, psykolog och kurator.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska alternativt distriktssköterska. Vi ser det som meriterande om du har arbetar 1 år eller längre i rollen. Vi ser det även som meriterande om du har tidigare erfarenhet från primärvård, digital vård, Plattform24, SysteamCross och telefonrådgivning.
Du som söker behärskar det svenska språket i både tal och skrift, behärskar du även engelska och andra språk ser vi det som meriterande.

Som person är du självgående och strukturerad. Du har en god samarbetsförmåga och arbetar bra med andra kollegor.

Är det dig vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan!


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anna Remnehag
Tf. hälsocentralschef
Telefon: 076-105 26 34

Else-Marie Törngren Dewindt
Vårdförbundet


Tillbaka till toppen