Undersköterskor, sommarvikariat, Stroke- och rehabavdelning 3, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Stroke- och rehabiliteringsavdelningen (medicinavdelning 3), tillhör Närsjukvårdsområde Norr och är en av tre medicinavdelningar som finns på Örnsköldsviks sjukhus. Avdelningen har inriktning mot stroke och geriatrisk rehabilitering samt akut medicinsk akutsjukvård.

Vi söker nu undersköterskor för sommarvikariat hos oss på Stroke- och rehabiliteringsavdelningen under perioden 230605-230831, där tillträde sker enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

I jobbet ingår sedvanliga omvårdnadsuppgifter för en undersköterska, så som provtagningar, kontroller, såromläggningar, allmän omvårdnad och deltagande i patienters planerade rehabilitering. Viss dokumentation ingår.

Hos oss arbetar du i team tillsammans med läkare, sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped, kurator samt dietist. Vår arbetsplats präglas av ett högt engagemang, bra samarbete och en positiv attityd. Nu hoppas vi på att just DU vill bli en del av vårt gäng i sommar!

Vi erbjuder introduktion och viss utbildning i samband med att ni börjar hos oss och du kommer att få med dig en bred kunskap inom medicinsk akutsjukvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du också välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. Studerar du till sjuksköterska via Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta vikariat. Du som söker behärskar det svenska språket i tal och skrift. Meriterande är arbetserfarenhet inom medicinsk akutsjukvård.

Arbetstiden är schemalagd till dag, kväll och varannan helg.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du i samarbetet med patienter och kollegor arbetar flexibelt och självständigt samt främjar teamsamverkan och har ett positivt bemötande. Rollen kräver att du är en lugn och stabil person som kan hantera stressiga situationer på ett kontrollerat sätt och att du besitter en personlig mognad med god självinsikt. Du är flexibel genom att du trivs i en omväxlande miljö och ser positivt på förändringar. Vi förutsätter att du liksom vi värdesätter god stämning på arbetsplatsen och trivs i samarbetet med kollegor.

Varmt välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande, så sök gärna redan idag.

När du inkommer med din ansökan ber vi dig bifoga betyg samt examensbevis/diplom.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Höglund
Enhetschef
Telefon: +4666089464

Tony Olsson
Kommunal Västernorrland
Telefon: 010-442 97 61


Tillbaka till toppen