Barnmorska till sommarvikariat BB/förlossning/Gyn, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Nu söker Kvinnokliniken i Örnsköldsvik barnmorskor inför sommaren. Vill du ta del av ett härligt arbetsgäng med ett varierat arbete så sök till oss!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Länsverksamhet Kvinnosjukvård består av BB- Förlossning, Gynavdelning, Gynekologisk mottagning samt Specialistmödravård. Förlossningen har ca 700 förlossningar/år. Då vi är en länsverksamhet så samarbetar vi över länet. På kliniken arbetar läkare, barnmorskor, sjuksköterskor och undersköterskor. Gynekologisk mottagning består av personal med bred kompetens och många ansvarsområden.

På Örnsköldsviks BB/förlossning/gynekologisk avdelning arbetar totalt ca 30 barnmorskor och undersköterskor i tätt samarbete med läkargruppen och specialistmödravården. Vi handhar gravida med bland annat hyperemesis, preeklampsi och andra komplikationer under hela graviditeten och förlöser från graviditetsvecka 32. Även planerade och akuta gynoperationer samt avbrytanden ryms inom vår verksamhet.

Vi söker barnmorskor till oss i Örnsköldsvik för sommarvikariat med start enligt överenskommelse. Anställningen avser vikariat under perioden vecka 23-34. Vi arbetar utifrån att 3-skift förekommer men kan ev. anpassas utefter önskemål

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta som förlösande barnmorska, med förlossningsvård samt BB för och eftervård. Inom Gyn tar du hand om gynekologiska patienter och aborter samt arbetar med tidig hemgång och återbesöksmottagning. Du kommer även att ha telefonrådgivning.

Hos oss finner ni ett glatt och stabilt gäng som trivs med varandra och på sin arbetsplats. Arbetet är varierande och ingen dag är den andra lik. Vi jobbar mycket med att upprätthålla en god arbetsmiljö där alla är lika värden och trivsel är lika viktiga.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska och du har tidigare erfarenhet inom förlossningsvården. Det är meriterande om du har erfarenhet att jobba i journalsystemet NCS System Cross/Vårdportalen. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift, god kunskap i engelska ses som meriterande.

För att trivas i denna roll ser vi att du är en person som trivs att arbeta i en omväxlande miljö och ser positivt på förändringar. Du arbetare strukturerat och organiserat och har tar hänsyn till hela verksamhetens bästa i dina ageranden och beslut. För oss är det viktigt att du trivs i ett nära samarbete med kollegor och bidrar till bibehålla den goda stämningen i arbetsgruppen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Är du vår nya kollega? Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-04-01
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ulrica Karlsson
Tf enhetschef
Telefon: +4666057820

Martina Pettersson
SRAT


Tillbaka till toppen