Sjuksköterska kväll- och nattjänstgöring till Onkologkliniken, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Onkologkliniken består av mammografi, patologi, strålbehandling, SSIH, mottagning/dagvård och vårdavdelning. Onkologklinikens vårdavdelning 13 har 15 vårdplatser och vårdar de flesta cancerdiagnoser. Vi bedriver flera projekt/utvecklingsarbeten och är i dagsläget stafettoberoende.

Vi söker nu en Sjuksköterska för kväll - och nattjänstgöring till Onkologkliniken i Sundsvall. Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på onkologen arbetar du med akut onkologi och specialiserad palliativ vård som ges till patienter med komplexa symtom eller vars livssituation medför särskilda behov och som utförs av ett multiprofessionellt team med särskild kunskap och kompetens i palliativ vård. Teamet består av läkare, sjuksköterska, undersköterska, kurator, arbetsterapeut och fysioterapeut. Utifrån patientens ofta komplexa behov och livssituation bidrar samtliga professioner till att optimera den palliativa vården. Hos oss finns möjlighet till kompetensutveckling bland annat genom läkarföreläsningar och utbildningsdagar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet. Har du vidareutbildning som onkologisjuksköterska så är det meriterande. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift.

För att trivas i rollen så ser vi att du är trygg, stabil och behåller lugnet i stressade situationer. Du trivs i samarbeta med kollegor och har en förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Vi lägger stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande så sök gärna redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-04-16
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anja Moss
Enhetschef
Telefon: 073 275 32 16

Maria Niskanen
Vårdförbundet
Telefon: +4660181436


Tillbaka till toppen