Tandläkare till Folktandvården Alnö

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Vi söker en tandläkare till Folktandvården Alnö som vill jobba i ett härligt gäng på en liten klinik som alltid sätter patienten i fokus. Folktandvården Alnö består av sju medarbetare fördelat på en tandläkare, två tandhygienister och fyra tandsköterskor.

Arbetsuppgifter

Som tandläkare har du en central funktion på kliniken, där vi arbetar i team tillsammans med tandhygienist. Hos oss kommer du att få arbeta med varierande arbetsuppgifter riktade mot både barn och vuxna. Rollen innehåller varierande såsom utredning, behandling och förebyggande av sjukdomar och skador i munnen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare med ett par års erfarenhet av yrket. Du som söker denna tjänst har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

För att trivas i rollen ser vi att du är strukturerad, ansvarstagande och har kunden i fokus. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-04-07
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Viveca Ulander
Enhetschef
Telefon: 070-1904429

Kajsa Milsten
Tjänstetandläkarna


Tillbaka till toppen