Sjuksköterska till Medicinmottagningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Medicinmottagningen i Örnsköldsvik tillhör närsjukvårdsområde Norr. På mottagningen tar vi hand om alla patienter som tillhör de medicinska områdena Neurologi, Endokrinologi, Reumatologi och Gastroenterologi. Vi tar även hand om patienter som behöver medicinsk fotvård via vår fotvårdsspecialist. Verksamheten har ett tätt samarbete med Diagnostiskt Center.

Nu söker vi en sjuksköterska till vår verksamhet som i första hand kommer arbeta med inriktning mot reumatologi. Inom reumatologi har vi idag två fast anställda överläkare och en ST-läkare som du kommer arbeta nära. Tjänsten avser en tillsvidareanställning i förvaltningen med placering på Medicinmottagningen, till att börja med 1 år.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss arbetar du dels självständigt men även i team tillsammans med läkare, undersköterskor och sekreterare. Vår arbetsplats präglas av teamarbete där man hjälps åt samtidigt som man arbetar självgående och jobbar för att driva verksamheten framåt på bästa sätt. Dina arbetsuppgifter på medicinmottagningen består dels av telefonrådgivning, administrativa uppgifter, patientbesök, provtagningar och behandlingar. Arbetstid dagtid måndag-fredag, ledig helg och röda dagar. Tjänstgöringsgraden är heltid.

Vi vill att du ska känna dig trygg när du börjar hos oss, därför arbetar du dagligen tillsammans med erfarna kollegor och får lång och individuellt anpassad inskolning. Vi erbjuder även mentorskap under ditt första år som anställd hos oss. Vi har individuell lönesättning och erbjuder möjlighet till kompetensutveckling.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska och har jobbat som sjuksköterska en tid och har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Vi söker dig som är positiv, glad, och har ett gott bemötande. Du kan arbeta självständigt men har samtidigt förmågan att se betydelsen och vikten av ett gott samarbete i team. För att trivas i rollen bör du ha ett strukturerat och flexibelt arbetssätt samt en positiv inställning till utveckling. Vi ser att du lockas av situationer där nytänkande och kreativitet ingår. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För dig som är intresserad av tjänsten kan vi möjliggöra hospitering under ansökningstiden eller efter intervju, där vi välkomnar dig att komma och gå med en av våra sjuksköterskor en dag.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer. Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-04-10
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maritha Hallebjer
Enhetschef
Telefon: 0660-89425

Annica Berg
Vårdförbundet


Tillbaka till toppen