Sjuksköterska till Psykiatrins akuta team, Kramfors

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Den allmänpsykiatriska specialistmottagningen i Kramfors ingår i den psykiatriska länsverksamheten i Västernorrland. Vi är en erfaren personalgrupp som har god allmänpsykiatrisk och psykoterapeutisk kompetens. Behandlingsutbudet vilar på så väl dynamisk, kognitiv-beteendeterapeutiskt som interpersonell teori, både som grupp och individuell behandling. Det finns stort intresse att tillvarata medarbetarnas kompetens och att kontinuerligt utveckla verksamheten.

Nu söker vi sjuksköterska till vårt akuta team för tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna för dig som sjuksköterska i Akuta teamet består främst av att utföra psykiatriska bedömningar av akut karaktär. Bedömningar kan resultera i råd och stöd per telefon, erbjudande om mottagningsbesök på enheten och hembesök. Arbetet innebär även utmaningar och stora möjligheter till utveckling i din yrkesroll.

Vi kan erbjuda en trevlig och utvecklande arbetsmiljö med utpräglat teamarbete och kollegialt stöd. Du ges möjlighet till fortlöpande kompetensutveckling och utbildning inom ramen för uppdraget. Friskvård är en förmån vi erbjuder dig.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du har minst fem års erfarenhet av arbete med psykisk ohälsa. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. För denna tjänst krävs att du har körkort och är en van bilförare. Har du kunskap och erfarenhet från arbete i likande verksamhet eller inom akutpsykiatrin ses det som meriterande.

För att trivas i denna roll ser vi att du är en trygg och stabil person med god självinsikt och förmåga att skilja på det personliga och professionella. Du kan sätta dig in i andra personens situation, utan att för den delen ta över andras känslor. I ditt bemötande mot såväl kollegor som patienter är du tillmötesgående och uppmärksam. Du har vilja, intresse och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att hitta lösningar. På vår mottagning arbetar vi såväl enskilt som i team. Därför bör du trivas i ett nära teamsamarbete och bidrar till god stämning i arbetsgruppen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Vid eventuellt erbjudande om anställning kommer utdrag ur Polisens belastningsregister att begäras ut.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-04-04
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jens Tågestad
Enhetschef
Telefon: +4661286116

Kenneth Byström
Vårdförbundet
Telefon: 072-5330075


Tillbaka till toppen