Skötare till Psykiatrins akuta team, Kramfors

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Psykiatrisk mottagning i Kramfors är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som är en del av Länsverksamhet Psykiatri. Här arbetar specialistläkare, läkare under utbildning, psykiatrisjuksköterska, sjuksköterska, arbetsterapeut, psykolog, kurator och skötare. Mottagningens uppdrag är att utgöra en tillgänglig öppen psykiatrisk mottagningen för vuxna. Det innebär att vi erbjuder bedömningar utredningar och behandlingar av psykiatriska tillstånd både genom planerad och akut verksamhet.

Vi söker nu en skötare till vårt akuta team, tjänsten avser en tillsvidareanställning med tillträde snarast enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna för dig som skötare i Akuta teamet består främst av att utföra psykiatriska bedömningar av akut karaktär. Bedömningar kan resultera i råd och stöd per telefon, erbjudande om mottagningsbesök på enheten och hembesök. Arbetet innebär även utmaningar och stora möjligheter till utveckling i din yrkesroll.

Vi kan erbjuda en trevlig och utvecklande arbetsmiljö med utpräglat teamarbete och kollegialt stöd. Du ges möjlighet till fortlöpande kompetensutveckling och utbildning inom ramen för uppdraget. Friskvård är en förmån vi erbjuder dig.

Kvalifikationer

Vi söker dig med utbildning i vård och omsorg med inriktning psykiatri eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du utbildning i grundläggande Psykoterapiutbildning med kognitiv-beteendeterapeutisk inriktning och/eller motiverande samtalsmetodik så ser vi det som meriterande. Du som söker har minst fem års erfarenhet av arbete med psykisk ohälsa. Har du tidigare erfarenhet av arbete med missbruk och beroende så ser vi även det som meriterande. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. För denna tjänst krävs att du har körkort och är en van bilförare.

För att trivas i denna roll ser vi att du är en trygg och stabil person med god självinsikt och förmåga att skilja på det personliga och professionella. Du kan sätta dig in i andra personens situation, utan att för den delen ta över andras känslor. I ditt bemötande mot såväl kollegor som patienter är du tillmötesgående och uppmärksam. Du har vilja, intresse och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att hitta lösningar. På vår mottagning arbetar vi såväl enskilt som i team. Därför bör du trivas i ett nära teamsamarbete och bidrar till god stämning i arbetsgruppen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-04-04
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Annelie Hägesten
Kommunal Västernorrland
Telefon: 010-442 97 61

Jens Tågestad
Enhetschef
Telefon: +4661286116


Tillbaka till toppen