Sjuksköterska till Dagsjukvården Operation, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Dagsjukvård Operation i Örnsköldsvik är en del av länsverksamheten Operation och Intensivvård. Här arbetar cirka 40 medarbetare i en trivsam atmosfär med gott samarbete mellan yrkeskategorier som vi värnar om. I april flyttar vi in i helt nya, moderna lokaler så vi kan också erbjuda en mycket stimulerande miljö.

Vi söker nu en ny kollega till vårt team i Örnsköldsvik för tillsvidareanställning med tillträde 2023-08-07 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

På dagsjukvårdsavdelningen handlägger vi patienter inför och efter operation. Som sjuksköterska assisterar du vid anläggning av bedövningar/blockader. Postoperativt bevakas andning och cirkulation och du tillser att patienten är smärtlindrad och välmående.

Som sjuksköterska hos oss är du en viktig del i ett tvärprofessionellt team som består av operatörer, undersköterska, anestesisjuksköterska och anestesiläkare. Här får du ett väldigt varierande och stimulerande arbete genom att det ständigt sker utveckling inom pre- och postoperativ vård med avancerad medicinsk teknik.

Vi erbjuder dig ett personligt anpassat introduktionsprogram baserat på dina tidigare erfarenheter och du har erfaren personal som stöd i ditt dagliga arbete. Du får under internutbildningen hos oss successivt hantera svårare arbetsuppgifter allteftersom kunskapsnivån ökar. Hos oss jobbar du i huvudsak dagtid och kväll måndag-fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med god kunskap i svenska språket och minst fem års yrkeserfarenhet. Arbetet kräver hög kunnighet om pre- och postoperativ vård, därav kan vidareutbildning inom anestesi-, operation eller intensivvård vara meriterande. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom akutsjukvård så ser vi det som meriterande.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga och att du är en lagspelare som tycker om att utmanas i arbetet. Vi ser också att du är lugn och stabil och kan hantera stressiga situationer på ett kontrollerat sätt. Du arbetar strukturerat och har förmåga att ta hänsyn till det större perspektivet i ditt dagliga arbete genom att du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i ditt agerande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du vår nya kollega?
Varmt välkommen med din ansökan!

Tveka inte att höra av dig vid eventuella frågor!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-04-23
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Karin Söderberg
Enhetschef
Telefon: +4666089185

Helena Olsson
Vårdförbundet
Telefon: +4666089184


Tillbaka till toppen