Sjuksköterska/Barnsjuksköterska till Barn och Ungdomsmottagningen Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Barn och ungdomsmottagningen, som ingår i Barn- och ungdomsmedicin, tar emot barn 0-18 med medicinska åkommor. På vår mottagning är vi totalt 19 medarbetare såsom läkare, sjuksköterskor, undersköterska, medicinska sekreterare och lekterapeut. Barnavdelningen med sina två vårdplatser har öppet måndag- fredag och vårdar barn med medicinska åkommor.

Vi söker nu två sjuksköterskor/barnsjuksköterskor som vill bli en del av vår team. Tjänsterna är tillsvdareanställningar på heltid med tillträde så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

I rollen som sjuksköterska/barnsjuksköterska på vår mottagningen arbetar du med mottagningsarbete som innefattar telefonrådgivning, provtagning, omläggningar och behandlingar. Du kommer även ha egna ansvarsområden inom astma/allergi och till viss del diabetes tillsammans med en annan sjuksköterskekollega.

Att jobba hos oss innebär att du får ett varierat arbete. Det finns möjlighet att få genomföra fördjupningskurs i barnmedicin via Medster.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning mot barn-och ungdom ses som meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete med barn. Ett krav är att du har goda kunskaper i svenska språket.

I denna roll ser vi att du bör ha förmåga att kunna anpassa dig till ändrade omständigheter. Det är av stor vikt att du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt att du är pedagogisk och besitter förmågan att kunna anpassa ditt sätt att förmedla budskap till mottagaren med hänsyn till förutsättningarna.

Vid eventuellt erbjudande om anställning kommer utdrag ur Polisens belastningsregister att begäras ut.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-04-04
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Theodor Nygren
Enhetschef
Telefon: +4662019385

Eva Lodin
Vårdförbundet
Telefon: +4662019517


Tillbaka till toppen