Undersköterska till Operationsavdelningen i Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

På Operationsavdelningen i Örnsköldsvik är vi cirka 40 medarbetare. Vi har en trivsam atmosfär med gott samarbete mellan yrkeskategorier som vi värnar mycket om.

Just nu söker vi en undersköterska för tillsvidareanställning till vår avdelning i Örnsköldsvik! Tillträde 2023-09-01 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på operationssal i ett tvärprofessionellt team som består av operatörer, operationssjuksköterska, undersköterska, anestesisjuksköterska och anestesiläkare. Huvudarbetsuppgiften för dig som undersköterska är omvårdnad av patienter före, under och efter operation. I det ingår att bistå operations- och anestesisjuksköterskan under ingreppet, förbereda operationssalen gemensamt med sjuksköterskorna och efter genomfört ingrepp avsluta och förbereda salen för nästa patient. Du ska bland annat ta hand om uppkoppling av medicinsk apparatur, assistera vid steril uppdukning, logga in och förbereda digitala system inför ett ingrepp.

Arbetet är både varierande och stimulerande och det sker en ständig utveckling inom operationssjukvård med avancerad medicinsk teknik. Arbetet kräver hög kunnighet om material och instrument som används. Du erbjuds vidareutbildning och ett personligt anpassat introduktionsprogram baserat på dina tidigare erfarenheter.

Inledningsvis jobbar du i huvudsak dagtid och så småningom kan jourtjänstgöring bli aktuell och iså fall arbetar du var 4:de helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet och som har minst två års erfarenhet av arbete som undersköterska. Har du erfarenhet med inriktning akutsjukvård eller operationssjukvård så anses det meriterande. För denna roll krävs att du har möjlighet att arbeta dag-, kväll- och nattid samt att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Som person tror vi att du är strukturerad och kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du ser helheten och tar hänsyn till det större perspektivet samt att du är lugn och stabil. Hos oss är det viktigt att du samarbetar väl med andra kollegor och kan lyssna och kommunisera på ett smidigt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!
När du inkommer med din ansökan ska du bifoga betyg samt examensbevis/diplom.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-06-04
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Karin Söderberg
Enhetschef
Telefon: +4666089185

Jessica Arcordh
Kommunal Västernorrland
Telefon: 010-442 97 61


Tillbaka till toppen