Medicinsk sekreterare till Kirurgmottagningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Nu söker Kirurgmottagningen i Örnsköldsvik medicinsk sekreterareför vikariat året ut!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Länsverksamheten kirurgi, urologi, öron- näsa- hals klinikerna i Västernorrland är en länsgemensam klinik som har ca 300 medarbetare med placering i Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik. Verksamheten riktar sig inom kirurgi och somatiska sjukdomar.

Kirurg- och Ortopedmottagningen är en specialistmottagning som bedriver vård inom ortopedi, kirurgi och urologi. På Kirurgmottagningen arbetar 14 medicinska sekreterare. Vårt uppdrag riktar sig mot både kirurgen, urologen och ortopeden.

Nu söker vi en medicinsk sekreterare för vikariat till vår verksamhet! Tillträde sker enligt överenskommelse, dock senast 2023-06-01 och löper till och med 2023-12-31. Lokaliseringen är i Örnsköldsvik men delar av arbetet kan även ske mot de andra enheterna inom länskliniken.

Arbetsuppgifter

Vi välkomnar dig till en verksamhet som strävar framåt. I rollen ingår sedvanliga arbetsuppgifter som medicinsk sekreterare. Arbetet kan även komma att inkludera arbete i receptionen på mottagningen där du bland annat kommer att hantera post, ankomstregistrera besökare och skriva in remisser. Vi arbetar i vårdsystem NCS Cross, Orbit, Medspeech, EyeDoc, NCS beställning och svar, RIS med flera. I din roll som medicinsk sekreterare är du en viktig del av verksamheten. Arbetstiden är dagtid, måndag till fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som antingen studerar till medicinsk sekreterare eller som är utbildad inom yrket. Du har god kunskap i svenska språket i såväl tal som skrift och det är meriterande om du har kunskaper i engelska. Har du tidigare erfarenhet inom yrket ses det som meriterande för vikariatet. Även kunskap och erfarenhet kring systemen NCS Cross, RIS, Skvader och Medspeech ses som meriterande. Du som söker har lätt för att ta egna initiativ och kan själv strukturera och driva ditt arbete.

För att trivas i rollen ser vi att du är strukturerad och tar initiativ när du ser att någonting behöver göras. Du är lugn, tillmötesgående och uppmärksam i ditt bemötande och har lätt för att samarbeta med andra.

Varmt välkommen med din ansökan,
Urvalsarbete och intervjuer sker löpande, så ansök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-06-04
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jenny Kahlbom
Enhetschef
Telefon: 0722-37 98 85

Susanne Jonsson
Vision
Telefon: +4666087934

Jeanette Fredriksson
Vision
Telefon: +466089546


Tillbaka till toppen