Sjuksköterska till Hjärtmottagningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

På Hjärtmottagningen utreds och behandlas patienter med kardiologiska sjukdomar samt patienter med antikoagulatia- och syrgasbehandling. Mottagningen består av en specialistläkarmottagning som drivs i nära samarbete med klinisk fysiologi. Vi har sjuksköterskemottagningar som arbetar med hjärtsvikt, kranskärlssjukdom och syrgasbehandlade patienter. På AK-mottagningen arbetar sjuksköterskor och läkare har daglig kontakt med mottagningen. Alla tillsammans sköter hjärtmottagningen men du har huvudansvar för ett par olika områden. Dina ansvarsområden på mottagningen kan utvecklas och förändras över tid. På mottagningen arbetar läkare samt 10 sjuksköterskor och undersköterskor.

Vi håller oss uppdaterad på den senaste utvecklingen inom våra områden och arbetar ständigt med att förbättra och utveckla vår verksamhet. Patientsäkerhet, goda möjligheter till kompetensutveckling och en god arbetsmiljö är några av de frågor vi värdesätter högt.

Arbetsuppgifter

Vi söker en kollega då en av våra sjuksköterskor delvis kommer att ha ett annat uppdrag under 1,5 år. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på Medicinklinik akutmottagning med tillfällig placering på hjärtmottagningen till och med 2024-12-31. Du kommer att ansvara för hjärtmottagningens läkarmottagning och arbeta på AK-mottagningen.

Som mottagningssjuksköterska planerar och administrerar du våra läkarmottagningar med bokningar och skötsel av väntelistor. Du är patienternas kontaktperson på mottagningen, via våra telefontider eller via 1177. Som AK-sjuksköterska doserar du Waran och följer upp patienter med annan antikoagulantiabehandling.

Vi arbetar för att vara ett sammansvetsat team som har roligt, hjälper och stöttar varandra trots ett individuellt arbete. Inskolning och kompetensutveckling planeras individuellt utifrån dina behov.
Arbetet är förlagt dagtid måndag till fredag, med någon ledigdag per vecka.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, med erfarenhet inom yrket. Du behärskar det svenska och engelska språket väl i både tal och skrift. Det är önskvärt att du har utbildning inom kardiologisk omvårdnad alternativt kardiologi, om du inte har det erbjuder vi viss kardiologiutbildning. Har du yrkeserfarenhet från kardiologi eller har erfarenhet av mottagningsarbete ser vi det som meriterande.

Vi ser att du som person är självgående och strukturerad i ditt arbete. Du har ett gott omdöme och gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Vidare har du en god empatisk förmåga genom att du kan sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor.

Är du vår nya kollega? Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-06-16
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Löjdström
Enhetschef
Telefon: 073-275 33 71

Katarina Söderlund
Vårdförbundet
Telefon: 0660-89684


Tillbaka till toppen