Administratör till länsverksamhet Kirurg, Urolog, Öron-näsa-hals

Arbetsplatsbeskrivning

Är du intresserad av att arbeta med ett av regionens viktigaste uppdrag och tillsammans med oss andra arbeta för en god, säker, jämlik och tillgänglig hälso-och sjukvård för invånarna i vår region.

Nu söker vi administratör för länsverksamhet Kirurg, Urolog, Öron-näsa-hals.

Länssjukvård somatik samordnar den specialiserade somatiska vården i länet. Våra kliniker är sammanhållna men återfinns vid sjukhusen i Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik under parollen "ett sjukhus - tre orter" med mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda. Länsverksamhet Kirurgi, Urologi, Öron- Näsa och Hals bedriver verksamhet på alla tre sjukhusortet. Hos oss arbetar ca 370 medarbetare.

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Vi vill ge möjlighet till personlig utveckling och en positiv atmosfär där det finns en vilja att förändra och utvecklas.Därför arbetar vi ständigt med att utveckla våra arbetsplatser och för att öka trivseln för våra medarbetare.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Arbetsuppgifter

Som administratör hos oss tillhör du verksamhetens stab.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:
- hantering av uppgifter i faktura- och personalsystem samt protokollskrivning, bokning och koordinering av möten.
- handlägga beställning av behörigheter och medarbetaruppdrag, inloggningar för vårdadministrativa system för olika personalkategorier. Du har förmågan att skapa en god kontakt och kännedom om medarbetarna samt ett gott och nära samarbete med löneadministratörer.
- avlasta enhetscheferna vid behov med andra administrativa uppgifter såsom Heromahantering och fakturering.
-rapportera till verksamhetschefen och ingår i ledningsgruppen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning som Medicinsk sekreterare/Vårdadministratör alternativt administrativ utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har god datavana och behärskar det svenska språket i så väl tal som skrift. Har du tidigare arbetat som administratör inom vård och omsorg är det meriterande. Har du erfarenhet från Regionens personal- och ekonomisystem såsom Heroma, Oktav och Proceedo är det till din fördel.

Det är meriterande om du har erfarenhet från specialiserad vård samt är väl insatt i verksamhetens organisation.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Som person är du trygg och stabil och har förmåga att själv planera, organisera och driva ditt arbete. Du är flexibel, stresstålig och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du är tillmötesgående och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och är lösningsorienterad i ditt sätt att vara. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Det är naturligt för dig att bidra till ett gott samarbete med dina kollegor och dina övriga uppdragsgivare i organisationen.

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-06-06
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ylva Byström
Vision
Telefon: 070-6328036

Birgitta Hammarstedt
Kommunal Västernorrland
Telefon: 010-442 97 61

Kenneth Byström
Vårdförbundet
Telefon: 072-5330075

Anne Opel
Enhetschef
Telefon: +4660182966


Tillbaka till toppen