Sjuksköterska till Akutmottagningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Är du legitimerad sjuksköterska eller sjuksköterskestudent och på jakt efter ett spännande arbete? Är du flexibel och initiativtagande? Då kanske arbetet som sjuksköterska på akutmottagningen är något för dig!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

På akutmottagningen i Örnsköldsvik är vi cirka 55 anställda, fördelat på 35 sjuksköterskor och 20 undersköterskor.

Nu söker vi sjuksköterskor till vår verksamhet inför hösten! Tjänsten avser en tillsvidareanställning inom förvaltningen med placering på Akutmottagningen, Örnsköldsvik med start 230904 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Att arbeta som sjuksköterska på akutmottagningen innebär ett omväxlande arbete i och med att du möter och vårdar patienter i alla åldrar och med ett brett spektrum av diagnoser. Här träffar vi alla patienter innan alternativ behandling utförs på annan enhet och vi har ett bra och nära samarbete med övriga enheter inom Specialistvården.

I rollen ingår att prioritera och fördela arbetsuppgifter inom teamet, läkemedelshantering, omvårdnad, bedömning och prioritering av patienter, att utföra undersökningar och behandlingar samt assistera läkaren vid behandlingar, undersökningar och provtagningar. Du rådgör och guidar patienter gällande egenvård med mera. Du förväntas därtill bidra till enhetens utveckling och att bibehålla en god arbetsmiljö. Samarbete är viktigt för oss i och med att vi arbetar teambaserat och att vi kontinuerligt samarbetar med övriga enheter.

Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling, både internt och externt inom länsverksamheten, till exempel i ATSS. För att säkerställa och befästa kunskaper genomför vi även återkommande repetition av genomförda utbildningar. Traumasimuleringar bedrivs regelbundet.

Vi har individuell lönesättning, individuella scheman och vi har även kompetenstrappa för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser i syfte att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska och vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat med akutsjukvård.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Vi ser att du är en trygg och stabil person med god självinsikt. Vi ser också att du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har ett strukturerat arbetssätt och arbetar bra såväl självständigt som i samarbete med kollegor. Vi ser det som självklart att du värdesätter god teamsamverkan och bidrar till trevlig stämning i arbetsgruppen.

Välkommen med din ansökan!
Vi hanterar ansökningarna löpande så sök gärna redan idag.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-08-01
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Malin Sjödin
Enhetschef
Telefon: +4666089531

Jenny Näsström
Vårdförbundet
Telefon: +4666089136


Tillbaka till toppen