Sjuksköterska till Vårdhotellet, Sundsvalls sjukhus

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Vårdhotellet Skvadern är en vårdnivå integrerad i Länssjukhuset Sundsvall- Härnösand. Verksamheten kan beskrivas som en blandning av medicinsk trygghet och hotell- och restaurangservice. Hotellets gäster är patienter som inte behöver vårdavdelningens all medicinsk service, utan i högre grad sköter sig själva. Även anhöriga kan, i mån av plats, bo på hotellet. Arbetslaget består av sjuksköterskor, kockar och restaurangbiträden.

Vi söker nu en sjuksköterska som vill bli en del av vårt team. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 2023-08-21 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

I det dagliga receptionsarbetet vid Vårdhotellet ingår bland annat in- och utcheckning av gäster, hantering av vårt databaserade bokningssystem, telefonservice samt medicinsk vård. Vårt mål är nöjda gäster och gott förhållande till de verksamheter/kliniker vi samarbetar med. Att ge service är därför en självklarhet för dig som arbetar på hotellet. Du planerar och samordnar hotellets dagliga verksamheter samt engagerar dig i Vårdhotellets utvecklings- och förbättringsarbete.

Vi utför vanligt förekommande sjuksköterskeuppgifter. Vi har sovande jour Kl. 24.00-06.30 och under den tiden larmar patienten själv vid akut behov av hjälp. Vi har i dagsläget öppet från söndagar kl. 18 till fredagar kl. 11. Arbetet innebär blandtjänstgöring, dag/kväll och jour. Du arbetar en söndag av fyra. Ensamarbete förekommer.

Vi erbjuder individanpassad inskolning, friskvårdstimme, och vår målsättning är att våra medarbetare ska må bra, trivas och ha roligt på jobbet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års klinisk erfarenhet inom sjuksköterskeyrket. Du hanterar svenska väl i tal och skrift. Behärskar du även engelska i tal och skrift är det meriterande. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt hotellbokningsprogram är även det meriterande för tjänsten.

För att trivas och passa i denna roll ser vi att du som person har en uttalad god samarbetsförmåga, du tar ett stort personligt ansvar för dina arbetsuppgifter samt har en välutvecklad servicekänsla. Du är lugn, trygg och stabil i din yrkesroll. Stor vikt läggs vid dina personliga kompetenser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-06-14
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Linda Wiklander
Enhetschef
Telefon: +4660182365

Maria Nordin
Vårdförbundet


Tillbaka till toppen