Barnmorska till Barnmorskemottagningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

I närsjukvårdsområde Norr ingår Barnmorskemottagningen i Örnsköldsvik. Barnmorskemottagningen är placerat på hälsocentralen Ankaret.
På barnmorskemottagningen arbetar idag 7 barnmorskor och 1 undersköterska.

Vi söker nu en barnmorska för tillsvidaretjänst på heltid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med förebyggande arbete inom mödrahälsovård där stöd inom föräldraskapet är en viktig del. Du kommer även leda föräldragrupper och arbeta med preventivmedelsrådgivning och gynekologisk cellprovtagning.

Hos oss erbjuds du en individanpassad inskolning och individuell schemaläggning. Vi erbjuder ett varierat arbete och en god arbetsmiljö. Arbetet utförs under dagtid måndag till fredag, inga helger.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med god datorvana. Har du några års erfarenhet av barnmorskearbete från mottagning, BB förlossning eller Kvinnokliniken ser vi detta som meriterande för tjänsten. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. Engelska och andra språkkunskaper ses som meriterande.

Vi söker sig som är självgående och strukturerad i ditt arbete. Du har en god samarbetsförmåga och arbetar bra tillsammans med andra kollegor. Som person är du stabil och förblir lugn, stabil och kontrollerad även i stressituationer. Du har en
kulturell medvetenhet och värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra.

Är du den vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan!

Vid erbjudande av anställning kommer du genomgå ett Nyanställningsförfarande på regionshälsan.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-06-06
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Katarina Ehlin
Hälsocentralschef
Telefon: 070-5659701

Katarina Odin
Vårdförbundet


Tillbaka till toppen