Kock/Köksbiträde till Kostenheten Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice inom Region Västernorrland. Vi har kök och restaurangverksamhet både i egen och i extern regi. På sjukhusen i Sollefteå och Sundsvall har vi våra produktionskök. I Sollefteå bedriver vi verksamhet i samarbete med kommunen där vi ingår i en gemensam nämnd.

Vi söker nu en kock och/eller köksbiträde för timanställning till KökEtt på Sollefteå Sjukhus, Solgårdens kök i Sollefteå samt Vallänge kök i Undrom. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som kock och köksbiträde hos oss ansvarar och lagar du dagligen, frukost, lunch och middag till gäster inom Regionen Västernorrland och Sollefteå kommun. Hos oss kommer du att arbeta med dagliga uppgifter som förkommer i våra kök såsom, servering, och diskning. Alla har ett ansvar att följa lagstiftning, egenkontrollprogrammet Haccp och livsmedelsverkets rekommendationer.

All mat lagas från grunden så vi önskar få nya matkonstnärer till vårt kompetenta gäng!

Kvalifikationer

Du har storkök- eller kockutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Har du hygienutbildning är detta meriterande. Du har fyllt 18 årr, har god datorvana och bra kunskaper i svenska i såväl tal och skrift. Då en av arbetsplatserna, Vallängen, ligger en bit från centrala Sollefteå bör du kunna ta dig till och från arbetet utan att vara beroende av kollektivtrafik.

För att trivas i denna roll tror vi att du är självgående och van att ta egna initiativ. Du är flexibel i ditt arbetssätt och van att anpassa dig till nya situationer samt att du har god samarbetsförmåga. Du är även utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang.

Är du vår nya kollega? Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Särskild visstid

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-06-16
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Roger Höglund
Enhetschef
Telefon: 0620 195 02

Anders (Per) Borgelin
Kommunal Västernorrland
Telefon: 010-442 97 61


Tillbaka till toppen