Tandläkare till Folktandvården, Timrå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Folktandvården Timrå ingår i ett större verksamhetsområde, där ett gott samarbete präglar arbetet på och mellan arbetsplatserna. Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar vår verksamhet. På Folktandvården Timrå är vi 15 medarbetare, bestående av 3 tandläkare, 2 tandhygienister och 8 tandsköterskor.

Vi söker nu en tandläkare till vårt team i Timrå! Tjänsten avser tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som tandläkare hos oss kommer du få ett varierande och roligt arbete! Du kommer behandla patienter i olika åldersgrupper tillsammans med kompetenta kollegor, däribland i teampass med tandhygienist. Du utför protetiska arbeten och på kliniken finns tillgång till scanner. Vi har ett internt utbildningsprogram och erbjuder dig friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete i allmäntandvården. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Du är van att samarbeta med andra och lyssnar, kommunicerar och arbetar lösningsfokuserat. Det är viktigt att du har en stabil framtoning, ett gott bemötande samt har ett stort intresse av att vilja hjälpa andra, både patienter och kollegor. Du är strukturerad då du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vill du vara med och bidra till vårt positiva arbetsklimat och tillhöra en trevlig arbetsplats? Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-12-17
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Viveca Ulander
Enhetschef
Telefon: 070-1904429

Kajsa Milsten
Tjänstetandläkarna


Tillbaka till toppen