Läkarassistent till Hälsocentralen Gilleberget, Sundsvall sommar 2024

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka. Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Hälsocentralen Gilleberget ligger i centrala Sundvall. Hos oss är vi cirka 40 medarbetare på arbetsplatsen med olika kompetens inom hälso-och sjukvård, vi arbetar dagligen för att hjälpa våra invånare. Medarbetarna är vår viktigaste resurs och vi arbetar tillsammans för att uppnå vår vision om "liv, hälsa och hållbar utveckling i Västernorrland".

Vi söker läkarassistenter till sommaren 2024 för perioden 17 juni till 31 augusti.

Arbetsuppgifter

I rollen som läkarassistent så arbetar man med SIM mottagning, Provtagning, omläggningar, blodtryckskontroller.

Arbetet är självständigt men med handledning av erfarna kollegor.

Kvalifikationer

Du som söker är läkarstudent som har avslutat minst termin nio till sommaren. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården så ser vi det som meriterande. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

För att trivas med rollen söker vi dig som är trygg och stabil med god självinsikt. Du ansvarar för din uppgift där du arbetar strukturerat och själv driver ditt arbete framåt. Du trivs i samarbetet med kollegor och har lätt för att prioritera och organisera ditt arbete.

Skicka in din ansökan idag, då vi arbetar löpande med rekryteringsarbetet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Särskild visstid

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-11-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anna Elmerfeldt-Wallinder
Enhetschef
Telefon: +4660135401

Jonas Wallinder
Medelpads läkarförening


Tillbaka till toppen