Underläkare till akutkliniken sommar 2024, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Akutmottagningen i Sundsvall har ca 100 medarbetare, och tar emot ungefär 47000 patienter/år. Vi handlägger alla typer av akuta patienter och hos oss får man ett varierande och spännande arbete där ingen dag är den andra lik. Vi har mycket fokus på utbildning och arbetsmiljö, och som underläkare får man alltid god handledning av akutläkare på plats på akuten. Vi erbjuder ett flexibelt schema med arbetstidsmodell.

Vi söker nu underläkare för sommarvikariat hos oss under sommarperioden 2024.

Arbetsuppgifter

Som underläkare på akuten i Sundsvall arbetar man i team tillsammans med leg läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Man får handlägga egna patienter under handledning av ST-läkare eller specialist i akutsjukvård, och man kommer att träffa alla typer av patienter.

Kvalifikationer

Du som söker är läkarstudent som har avslutat minst termin tio till sommaren med godkänt resultat. Har du tidigare erfarenhet som underläkare är det meriterande för tjänsten, likaså om du är färdig med läkarutbildningen och fått din läkarexamen.

I rollen kommunicerar du dagligen med kollegor samt patienter, det är därför viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och har stor förståelse för människors olikheter. Att du behärskar svenska i tal och skrift motsvarande C1 är en förutsättning för att lyckas i rollen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser och vi söker dig som vill sträva mot att bli trygg och stabil i yrket och som har en vilja att göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Att vara flexibel underlättar arbetet och anpassning till förändrade omständigheter. Det är viktigt för oss att du har en god samarbetsförmåga och ser till teamsamverkan.

Låter det som något för dig i sommar? Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-11-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Bodil Palm
Enhetschef
Telefon: +4660145517

Tobias Karlsson
SACO


Tillbaka till toppen