Kock/Köksbiträde till Kostnämnden Sollefteå, Sommaren 2024

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice inom Region Västernorrland. Vi har kök och restaurangverksamhet både i egen och i extern regi. På sjukhusen i Sollefteå och Sundsvall har vi våra produktionskök. I Sollefteå bedriver vi verksamhet i samarbete med kommunen där vi ingår i en gemensam nämnd.

Vi söker kockar och köksbiträden för sommarvikariat till:
- KökEtt, ett produktionskök som tillagar mat till Sollefteå sjukhus, samt till äldreboende i Sollefteå kommun.
- Solgårdens servicehus ett mottagningskök i centrum. Enklar matlagning och servering.
- Vallänge servicehus ett mottagningskök i Undrom. Enklare matlagning och servering

Sommarvikariaten är indelade i två perioder där period 1 är vecka 25-28 och period 2 är vecka 29-32.

Arbetsuppgifter

De kockar och köksbiträden vi söker kommer att arbeta med de dagliga uppgifter som förkommer i våra kök. Placering kan bli i KökEtt, Solgården kök eller i Vallänge kök.

Köksbiträden arbetar med bland annat traditionella köksuppgifter såsom hjälpa kockarna med enklare matlagning, servering, diskning och egenkontroll.

Kockarna ansvarar och lagar dagligen, frukost, lunch och middag till gäster inom Regionen Västernorrland och Sollefteå kommun. Vi söker även kockar som kan laga specialkost i vår dietavdelning. Alla kockar har ett ansvar att följa lagstiftning, egenkontrollprogrammet Haccp och livsmedelsverkets rekommendationer.

Kvalifikationer

Du som söker är minst 18 år och har avslutad gymnasial utbildning. Köksbiträden ser vi gärna att har storköksutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Kockar ser vi gärna att har storköks- el kockutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Som person är du självgående och flexibel du du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du samarbetar väl tillsammans med andra och planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt.

Är du vår nya kollega? Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-02-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Roger Höglund
Enhetschef
Telefon: 0620 195 02

Evelina Bergfors
Kommunal Västernorrland
Telefon: 010-442 97 61


Tillbaka till toppen