Undersköterska till avdelning 16, Sollefteå sjukhus Sommaren 2024

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Väster har kommunerna Kramfors och Sollefteå som upptagningsområde och är tillsammans med närsjukvårdsområde norr och söder regionens organisation för att ge den vård som invånarna behöver ofta.

I Närsjukvårdsområde Väster ingår förutom fem hälsocentraler, verksamheter på Sollefteå sjukhus, akutmottagning, medicin, kardiologi, geriatrik och rehabilitering och neurologi samt länsövergripande uppdrag. Länsuppdragen är 1177 (vårdguiden på telefon), Ungdomsmottagningarna, FBHV (Föräldra- och barnhälsovårdspsykologerna), Barn och ungdomsentrén 7-17 år psykisk hälsa och Livsstilmedicin Österåsen.

Närsjukvårdsområde Väster har i uppdrag att ge patienterna vård i en sammanhållen vårdkedja som innefattar en väl utvecklad och fördjupad samverkan med länssjukvård, övriga sjukhusspecialiteter och kommuner inom det geografiska området. Närsjukvårdsområde Väster har cirka 300 medarbetare och fyra verksamhetschefer.

Nu söker vi undersköterskor/omvårdnadsassistenter för sommarvikariat hos oss på avdelning 16. Tjänsterna är på heltid och avser perioden 2024-06-17 till 2024-08-11.

Arbetsuppgifter

På sjukhuset i Sollefteå vårdas övervägande allmänmedicinska patienter. Hjärtpatienter, patienter som drabbats av stroke och övriga medicin patienter. Här arbetar vi i ett nära team runt patienten. Dina arbetsuppgifter oavsett avdelning innebär bland annat omvårdnadsarbete, provtagning, dokumentation och EKG, men även sårvård ingår.

Du får hos oss ett varierat arbete med god arbetsmiljö. Ett gott bevis på att vi har en bra arbetsgrupp och arbetsmiljö är att en del av de som jobbade hos oss förra sommaren är intresserade av att komma tillbaka. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och inskolningen är individanpassad och du har även möjlighet att lägga ett önskeschema. För att hålla ditt kropp och sinne i trim har du tillgång till friskvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fullständig undersköterskeutbildning och behärskar det svenska språket i tal och skrift. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta sommarvikariat. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta på sjukhus anses det meriterande. Att du har möjlighet att arbeta obekväm arbetstid (kvällar, nätter, helger) är en förutsättning för denna tjänst.

Som person är du trygg och stabil med god självinsikt. Du kan arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Vidare är du uthållig och håller dig motiverad trots bakslag eller motgångar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

När du inkommer med din ansökan ska du bifoga bevis om skyddad yrkestitel, betyg samt examensbevis/diplom.
Varmt välkommen med din ansökan.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-02-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ahmad Fatayerje
Enhetschef
Telefon: +4662019662

Michaela Lilliesköld Baarman
Kommunal Västernorrland
Telefon: 010-442 97 61


Tillbaka till toppen