Tandsköterska till Folktandvården Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Sollefteå kommun ligger i natursköna Ångermanland där älvdalarna kantas av dramatiska nipformationer. Här kombineras närhet till bärrika skogar och småstadscharm med en spännande vintersportstad med många möjligheter för den som gillar sport och friluftsliv. Kliniken bildar ett verksamhetsområde med tre andra kliniker, Härnösand, Höga Kusten och Kramfors. Vi är 19 medarbetare varav fyra tandläkare, fyra tandhygienister, åtta tandsköterskor och två administratörer på kliniken.

Nu söker vi två tandsköterskor för tillsvidareanställning till Folktandvården i Sollefteå, tillträde sker enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Vi söker två tandsköterskor till vår klinik i Sollefteå. Som tandsköterska hos oss blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att assistera tandläkare, arbete i steril och reception. Vi bedriver modern hälsoinriktad tandvård och på kliniken finns fördjupad kompetens inom flera ämnesområden. För att ge våra patienter de bästa förutsättningar för en god tandhälsa satsar vi mycket på frisktandvård.

Kliniken ligger mitt i centrala Sollefteå och vi är ett tjugotal anställda och har tio behandlingsrum. Vi kan erbjuda varierande arbete med ett patientklientel av både barn och vuxna, bra arbetskamrater och möjlighet till utveckling.

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet, kunskaper och personlighet berikar vår verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Du får gärna ha några års erfarenhet men om du är nyexaminerad kommer du till en klinik där du får bra stöd och handledning av kompetenta och erfarna medarbetare. Vidare har du goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift.

Som person är du kvalitetsmedveten, ansvarstagande och har kunden i fokus. Du har ett gott bemötande, är lugn och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande så inkom med din ansökan redan idag! Välkommen!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-02-23
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anette Linné
Enhetschef

Gunilla Johansson
Vision
Telefon: +4662019600


Tillbaka till toppen